Bedrijfsnieuws

Center Parcs wint twee Zoover Awards in de categorie bungalowparkaanbieder

Geplaatst op: 1 mei 2018

Center Parcs heeft tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Zoover Awards twee prijzen in ontvangst mogen nemen. In de categorie bungalowaanbieder ontving Center Parcs de eerste prijs voor ‘populaire reisorganisatie’ en de derde prijs voor ‘de beste reisorganisatie’ met een 8,9.

Andres Neira de Back, Marketing Director van Center Parcs, is blij met de twee awards. “We zijn ontzettend trots op dit resultaat. De awards laten zien dat al onze inspanning door de gasten wordt gewaardeerd en daar doen wij elke dag onze uiterste best voor!”

Elk jaar worden er tijdens de Zoover Awards prijzen uitgereikt aan de beste en populairste reisorganisaties van Nederland. De reisorganisaties maken kans op awards binnen verschillende categorieën.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.