Eventnieuws

Haal dinsdag 10 oktober jouw jaarlijkse dosis vitamine Z

Geplaatst op: 5 september 2023

De Nederlandse verblijfsrecreatie is bezig aan een inhaalslag na de klap van de pandemie.  Toerisme en recreatie blijven in trek, mensen willen nu eenmaal graag ‘genieten van het hier en nu’. Wist jij dat de belangrijkste faciliteit waarop gasten een camping of recreatiepark uitzoeken het zwembad is? De ‘look-and-feel’ van een zwembad, maar ook de verblijfruimte eromheen krijgen dan ook steeds meer aandacht en ook thematisering speelt een grotere rol. Daarbij wordt uiteraard eveneens gekeken naar duurzame oplossingen. Tijdens de Zwembadbranche Dag op 10 oktober komen al deze onderwerpen samen.

Maakt een zwembad onderdeel uit van de exploitatie? Kom naar de ZwembadBranche Dag!

De ZwembadBranche Dag richt zich naast alle professionals die werkzaam zijn in de zwembranche, ook op bedrijven waarvan een zwembad onderdeel uitmaakt van de exploitatie. Tijdens deze dag vind je op het beursplein de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen en kun je ook terecht voor gratis advies. Je vindt [bijna] alle toeleveranciers aan de zwembranche op de beursvloer en daarmee zijn ook alle denkbare producten en diensten voor jou op één plek verzameld. Denk aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in de aanleg en renovatie van zwembaden, zwembadtechniek, attracties, inrichting, materialen, reiniging en onderhoud, verduurzaming en nog veel meer. Zo ben je binnen één dag weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, dit bespaart je een hoop zoekwerk en losse afspraken. En voor wie op deze dag nog meer inspiratie wil opdoen, zijn er ook diverse sessies over actuele onderwerpen. En last but not least… een bezoek aan de ZwembadBranche Dag kost helemaal niets. Toegang tot de beursvloer, de sessies, hapjes, drankjes, parkeren: alles is gratis.

Kortom, na een bezoek aan de ZwembadBranche Dag ben je weer helemaal bijgepraat hoe je jouw gasten komend seizoen weer kunt laten genieten in en om het zwembad van jouw accommodatie. De dag vindt plaats op dinsdag 10 oktober in de Midden Nederland Hallen in Barneveld en is open van 09.00 tot 16.00. Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis. Aan deelname aan de Technische Start zijn wel kosten verbonden.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op https://www.zwembadbranche.nl/dag

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.