BedrijfsnieuwsProductnieuwsVerblijfsrecreatie

Diamond Suite breidt portfolio uit onder een nieuwe merknaam: New Concept Housing

Geplaatst op: 3 november 2022

Na een jaar de Diamond Suite hebben we besloten onze merknaam te veranderen. Voortaan bieden wij namelijk niet alleen de Diamond Suite aan, maar een uitgebreider productportfolio en uitgebreide mogelijkheden voor projectmanagement. Dit alles zal worden aangeboden onder de paraplu van New Concept Housing, ons nieuwe merk. Wij werken vanuit vier pijlers; verbinden, creëren, bouwen, verduurzamen.

Eén ding blijft hetzelfde: onze focus is en blijft om u toegang te bieden tot duurzame, gloednieuwe, unieke huizen die voor meerdere doeleinden bruikbaar zijn. New Concept Housingbiedt unieke woning concepten aan. Deze zijn inzetbaar in de recreatiemarkt, woningbouw, studentenhuisvesting of als mantelzorgwoning. Naast een vast aanbod bieden we ook de optie tot het ontwerpen en bouwen van woningen compleet naar uw idee. Op dit moment bieden we in ons vaste assortiment drie unieke woningen in aan, de vertrouwde en nog steeds geweldige Diamond Suite, de Armadillo en de Rebel House.

Deze basismodellen hebben zichzelf inmiddels bewezen in de recreatiemarkt en bieden een perfecte kans voor de vernieuwing, vitalisering of uitbreiding van uw recreatiepark. Daarnaast zijn wij ook in staat om vanaf een blanco canvas een woning op maat te ontwerpen, engineeren en te bouwen. Onze ervaren projectmanagers kunnen ook het projectmanagement rondom de plaatsing van uw recreatiewoningen uit handen nemen en u volledig ontzorgen.

Wilt u een van onze woningen van dichtbij bekijken of het gesprek aangaan met een van onze experts? Kom dan kijken bij de Armadillo of Diamond Suite op de recreatie vakbeurs in Hardenberg. Deze beurs zal plaatsvinden op 15,16 en 17 november. Via de link vraagt u een gratis ticket aan! Tijdens de beurs kunt u ons vinden op standnummer 657, we staan klaar om u onze accommodaties te laten zien en alle vragen te beantwoorden.

Meer informatie over ons aanbod en de missie van New Concept Housing kunt u vinden op onze website. Wilt u een brochure met gedetailleerde informatie ontvangen? Vraag deze ook aan via onze website!

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.