Uit Recreatief Totaal

De Waard Dè partner voor een ultieme tentbeleving

Geplaatst op: 10 juli 2019

Door de hoge kwaliteit en lange levensduur is een De Waard niet zomaar een tent, maar een tent voor het leven. Het is de plek waar je je kinderen ziet opgroeien, waar je goede gesprekken voert, waar liefdes ontstaan, waar je besluit om je leven helemaal om te gooien en waar je geniet van je oude dag.

De Waard heeft nu ook een uitgebreid assortiment aan tenten voor de zakelijke klant. Van complete glamping accommodaties tot festivaltenten, bij De Waard bent u aan het juiste adres.

De Waard op maat

Bent u op zoek naar een speciaal soort tent, maar hebben wij dit niet standaard in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. In onze fabriek ontwikkelen en produceren wij uw tent helemaal op maat. Hierdoor heeft u altijd een tent die voldoet aan uw eisen.

De Waard tenten

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.