Productnieuws

Campooz onthult revolutionaire upgrade voor iconische vouwwagen

Geplaatst op: 26 maart 2024

Sleepy Joe nu met app-bediening en solar energie

Campooz, de vouwwagen fabrikant uit Assen, kondigt met trots de lancering aan van de allereerste met app bedienbare vouwwagen: Digi Joe. Deze baanbrekende upgrade voor Sleepy Joe markeert een nieuw tijdperk in kampeercomfort en gemak, waarbij technologie en duurzaamheid hand in hand gaan.

Digi Joe, gebaseerd op de Campooz Sleepy Joe tenttrailer waarbij je in de lengte slaapt, heeft een revolutionaire transformatie ondergaan. Dankzij de integratie van geavanceerde app-technologie kunnen kampeerliefhebbers nu de volledige controle over hun kampeerervaring in handen hebben, rechtstreeks vanaf hun smartphone. Met de intuïtieve app kunnen gebruikers niet alleen de vouwwagen moeiteloos elektrisch laten uitvouwen en inklappen, maar ook de verlichting, verwarmingsdeken en zelfs de ventilatie binnenin de vouwwagen bedienen, allemaal met een paar eenvoudige tikken op het scherm van je telefoon.

Een van de meest opwindende kenmerken van de nieuwe Digi Joe is zijn vermogen om op zonne-energie te werken. Uitgerust met geïntegreerde zonnepanelen, kan de vouwwagen zelfvoorzienend functioneren, waardoor kampeerders kunnen genieten van een duurzame en milieuvriendelijke kampeerervaring zonder afhankelijk te zijn van externe energiebronnen.

Het idee komt uit de koker van Gert IJszenga. “We zijn verheugd om deze revolutionaire vouwwagen te introduceren, die het gemak en comfort van kamperen naar een geheel nieuw niveau tilt”, zegt Gert IJszenga, eigenaar van Campooz. Door geavanceerde technologie te combineren met ons streven naar duurzaamheid, bieden we kampeerliefhebbers de ultieme kampeerervaring zonder in te boeten op comfort of milieubewustzijn.”

De nieuwe Sleepy Joe met app-bediening en solar energie komt dit voorjaar beschikbaar voor pre-order op de website van Campooz en zal binnenkort verkrijgbaar zijn bij Campooz dealers in Nederland en daarbuiten. Houd vooral onze socials en website in de gaten voor de laatste updates en sneak previews van deze revolutie in de vouwwagenmarkt.

Over Campooz

Campooz is een jong Nederlands kampeermerk gestart in 2015. Kenmerkend voor Campooz zijn de avontuurlijke uitstraling en een eigenwijze benadering van kamperen. De tenttrailers kenmerken zich door kwaliteit, gemak en comfort. Naast tenttrailers bestaat het assortiment uit caravanluifels en kampeeraccessoires. In 2021 introduceerde Campooz onder de naam Rebel-Outdoor een lijn accessoires voor op de camping en in de tuin. 

Voor meer informatie en om een ​​pre-order te plaatsen, bezoek je campooztenttrailers.com/vouwwagen/digi-joe

Bron: Campooz (1 april)

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.