DagrecreatieProductnieuws

Beleef een magisch winterverhaal in het Amsterdamse bos

Geplaatst op: 14 maart 2024 Geschreven door Linda Fijma

Eind januari heeft het Amsterdamse bos een eigen Bos-app gelanceerd met speurtochten en wandelroutes (Soekky-apps productie). Via deze applicatie kun je nu met de hele familie hier ook het Soekky stories magische GPS-winterverhaal ‘Het Fonkelbos’ beleven. Dit verhaal is ingesproken door Birgit Schuurman, Remi Tjong Ajong en geschreven door Annelore Bensink.

Tip 5 in het Parool

“We zijn erg blij met de samenwerking met het Amsterdamse Bos en hopen dat veel mensen het Amsterdamse Bos op een magische manier gaan beleven met ons winterverhaal en de app van Soekky apps. Om aan te geven hoe bijzonder zo’n gps-verhaal is; het Parool heeft begin januari 70 tips aangegeven om gratis te zien en te doen in Amsterdam. Op nummer 5 is de Winterwandeling in het Amsterdamse Bos aangegeven!”, laat Soekky stories eigenaar Geralt Ploegstra met trots weten.

De Bos-app heeft op dit moment drie routes beschikbaar; het magische winterverhaal ‘Het Fonkelbos’, de winteravonturen van Hazel en Noot en een leerzame bomenroute. Binnenkort zullen er ook nieuwe routes in de Bos-app beschikbaar komen.

Over de winterwandeling

‘Het Fonkelbos’ is een avontuurlijke winterwandeling met een fantasievol verhaal over hert Dai. In het verhaal worden de dieren in het Amsterdamse Bos ongerust, ze hebben het hert Dai nog niet gezien deze winter. Tijdens de wandeling worden er diverse opdrachten gegeven en kunnen kinderen dit verhaal samen met het hele gezin oplossen. Het verhaal is ingesproken door Birgit Schuurman en Remi Tjong Ajong en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Over Soekky stories en het Amsterdamse bos

Het avontuur begint hier! Soekky stories tovert locaties om tot avonturenwerelden. Een soort kinderboekjes, maar dan buiten. Vol fantasie en avontuur. De kinderen beleven avonturen met uitdagende opdrachten, vragen, leuke weetjes, foto-, teken- en selfieopdrachten. Een nieuw buitenspeel product, gemaakt met passie en gps-technologie, voor iedereen die kinderen weer meer buiten willen laten spelen.

Het Amsterdamse Bos in Amstelveen is een prachtig natuurgebied met ongekende recreatieve mogelijkheden. Drie keer zo groot als het Central Park in New York, met een eindeloos netwerk van paden voor wandelaars, fietsers en ruiters. Bezoekers kunnen een duik nemen in één van de natuurlijke zwemvijvers, het uitgebreide kano-netwerk verkennen, de bijzondere flora en fauna ontdekken of genieten van internationale festivals en voorstellingen in het Amsterdamse Bos. Het bos bestaat uit 200 km aan fiets- wandel- en ruiterpaden. Meer info: amsterdamsebos.nl

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.