Bedrijfsnieuws

Watergames & More bouwt grote waterglijbaanattractie in Duitsland

Geplaatst op: 28 januari 2016

Momenteel vindt er een grootschalige renovatie plaats bij Freibad Solimare in Moers (Duitsland). Het vernieuwde complex bestaat onder meer uit diverse moderne zwembaden, een bistro en een buitenterrein met diverse attracties. Watergames & More is trots om op het buitenterrein een grote attractie met waterglijbanen te mogen leveren.

De attractie bestaat uit twee waterfilmglijbanen, waar met één- of tweepersoonsbanden vanaf kan worden gegleden op hoge snelheid. Dit staat garant voor een geweldige sensatie. Eenmaal beneden aangekomen kan de band op een volledig automatische bandenlift worden geplaatst, die tussen de waterglijbanen gepositioneerd is.

De nieuwe attractie wordt gerealiseerd door standaard en maatwerk componenten toe te passen uit de brand premium waterglijbanen GoH2O, van Watergames & More. Het wordt tevens de eerste attractie met waterglijbanen van Watergames & More in Duitsland, waarmee de groeiambities van de onderneming uit Nederland worden onderstreept.

Dankzij de geautomatiseerde sturings- en veiligheidstechniek, zoals cameratoezicht en een geautomatiseerd stap- en stopsysteem, kan de attractie zonder fysiek toezicht op locatie worden gebruikt. Dit verlaagt de operationele kosten voor de beheerder aanzienlijk.

De waterglijbanen en bandenlift zijn gekoppeld aan een groot overdekt trappenhuis, dat is voorbereid op een toekomstige uitbreiding met drie reguliere ‘droge’ RVS glijbanen. Dit maakt de attractie bij Freibad Solimare ook na de oplevering in mei 2016 toekomstbestendig.

Watergames & More is exclusief dealer van Waterplay, exclusief leverancier van de brand premium waterglijbanen GoH20 en specialist op het gebied van waterrecreatie. Bij Watergames & More zijn klanten verzekerd van een veilige en duurzame waterattractie, van de allerhoogste kwaliteit. Deze kwaliteit vinden zij uiteraard terug in de service.

 

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.