Verblijfsrecreatie

SBS6 komt met gloednieuw tv-programma Reiskriebels

Geplaatst op: 9 juli 2021

Dit najaar verschijnt het tv-programma Reiskriebels op SBS6. Een programma voor iedereen die zich graag laat inspireren voor zijn of haar volgende vakantie. Een mooie kans voor de reisbranche om te laten zien dat vakantie vieren gewoon weer helemaal mogelijk is. Nieuwe afleveringen verschijnen vanaf 31 oktober iedere zondag om 15:30 uur.

Het programma Reiskriebels is een productie van Reiskriebels TV B.V. Producent en sales manager Marcel Dannenburg : We starten een nieuw reisprogramma van 14 afleveringen, waarin we het absolute ‘bucketlist’ materiaal willen laten zien. Er is ook een grote focus op kamperen, populairder dan ooit in Nederland. Daarom kozen we voor een samenwerking met Campingnavigator, de expert op het gebied van camping business. Peter Doornekamp van Campingnavigator is ook enthousiast over de samenwerking: “Elke aflevering laten we een prachtige vakantieregio zien met echt gave campings. En natuurlijk wel zo dat je er inderdaad de reiskriebels van krijgt…”

Kamperen is booming in Nederland

“Kamperen is een van de meest pure en veilige manieren van vakantie vieren.” aldus Doornekamp. Niet voor niets dus dat kamperen aan terrein wint. Ook dit jaar is kamperen weer een populaire manier van vakantie vieren: campers en caravans worden aan de lopende band verkocht, glamping-accommodaties rijzen de pan uit en families trekken er massaal op uit voor een kampeervakantie. Kamperen biedt je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, maar wel met een vaste basis vol faciliteiten waar je elke avond ontspannen naar terugkeert.

Reiskriebels bezoekt de mooiste campings en regio’s in Europa

Het programma reiskriebels zal gepresenteerd worden door Rick Noorlander, Beaudine Borggreve en Peter van Campingnavigator. En natuurlijk wordt er druk gevlogt door vlogging girl Patrizia Vorozhtsova. “Met het programma Reiskriebels willen we ons enthousiasme tonen over een vakantie in de openlucht en de mooiste plekken om vakantie te vieren met jullie delen. We reizen met onze Reiskriebels Camper door Europa en laten je zien dat er een campingvakantie is voor iedereen. Of je nu in een glamping-accommodatie, een bungalow of je eigen kampeermiddel wilt verblijven, tijdens een campingvakantie kan het allemaal!” aldus Doornekamp.

In het programma staan de mooiste campings en regio’s in Europa centraal. De opnames worden gemaakt door het professionele team van Reiskriebels TV B.V., wat kampeerbestemmingen direct prachtig beeldmateriaal geeft dat zij ook op hun eigen website mogen weergeven. Een mooie kans voor campings en vakantieparken om te laten zien wat ze te bieden hebben. Ben je trotse eigenaar van een camping of vakantiepark en wil je graag meewerken aan het programma? Goed nieuws, er is nog ruimte om je aan te melden. Voor meer informatie over de voorwaarden kun je contact opnemen met Peter Doornekamp van Campingnavigator via [email protected] of +31650470586.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.