BedrijfsnieuwsVerblijfsrecreatie

Samenwerking Ticra Outdoor en YALA luxury canvas lodges binnen de glampingmarkt

Geplaatst op: 2 juni 2023

YALA luxury canvas lodges en Ticra Outdoor vinden elkaar als nieuwe samenwerkingspartner. De combinatie van YALA’s safaritenten en glamping lodges met Ticra’s wellness- en outdoorproducten zorgen voor een ultieme luxe vakantiebeleving.

Glampingspecialisten YALA en Ticra, zijn beiden al jaren actief binnen de zakelijke markt van recreatie en toerisme. Veel campings en vakantieparken binnen Europa hebben hun weg weten te vinden naar zowel het complete wellness en outdoor aanbod van Ticra als YALA’s glampingtenten.

Vakantiegangers zoeken een luxe vakantie ervaring
Caroline Koekkoek, Algemeen Directeur YALA vertelt: “Onze samenwerking is eigenlijk een hele logische; we zijn voor een groot deel binnen dezelfde markt actief en onze producten versterken elkaar zo goed. De ervaring van de vakantieganger stopt niet bij het verblijven in een glampingtent. Het is de totale beleving die telt. Door het uitbreiden van ons aanbod met Ticra’s wellness- en outdoorproducten, zoals hot tubs, kunnen we een nog luxere glamping-ervaring aanbieden.”

Mindert Rumpff, Mede-eigenaar Ticra Outdoor, licht verder toe: “Wij hebben ons de laatste jaren steeds meer op de glampingmarkt gericht met onze veelzijdige camping pods, barrels en Finse kota’s. Nu samenwerkend met YALA tonen we de krachtige combinatie van onze wellness- en outdoorproducten in samenhang met glampingtenten en pods.

“Ondernemers die hun glamping accommodaties upgraden met wellness- en outdoorproducten bieden hun gasten een complete luxe vakantiebeleving aan. Hierdoor onderscheiden ze zich van hun concurrent, kunnen ze meer variëren in hun eigen aanbod en hiervoor ook een hogere verhuurprijs vragen,” vult Caroline aan.

Showroom
Beide ondernemingen hebben een eigen showroom. Een aantal van Ticra’s populaire producten zijn toegevoegd aan de showroom van YALA. “Bezoekers kunnen zo direct zien hoe sterk de combinatie is. De gasten van onze klanten willen steeds meer luxe en ontspanning. Door een hot tub, buitendouche, Polar grill of sauna toe te voegen aan een glamping accommodatie wordt de beleving compleet,” aldus Mindert.

De showrooms van Ticra en YALA liggen nog geen 40 minuten uit elkaar. Het is hierdoor goed mogelijk voor klanten om een bezoek te combineren.

Over Ticra Outdoor
Ticra Outdoor, oorspronkelijk opgericht in 2009 in Dronten, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van wellness- en outdoorproducten. Het bedrijf biedt een gevarieerd assortiment aan, met onder andere buitensauna’s, hot tubs en buitenkeukens. Dankzij het succes in de zakelijke recreatie- en toerismesector heeft Ticra haar aanbod uitgebreid met glamping accommodaties, waaronder camping pods, camping barrels en de unieke Finse kota’s. Laat je verwennen door de natuur met Ticra: luxe, wellness en comfort in de buitenlucht.

Over YALA luxury canvas lodges
YALA luxury canvas lodges is de expert op het gebied van glamping tenten. Het bedrijf is opgericht in 2009 in Emmeloord en levert via haar wereldwijde sales netwerk een breed assortiment van 11 canvas lodges voor elk segment. YALA ontwikkelt haar aanbod continu om de kwaliteit te verbeteren, het verhuurseizoen te verlengen en bijzondere glampingbelevingen mogelijk te maken.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.