EventnieuwsUit Recreatief Totaal

5 redenen waarom je de Vakantiebeurs Vakdag niet wilt missen

Geplaatst op: 2 januari 2020

Op woensdag 15 januari 2020 trappen we het boekingsseizoen officieel af tijdens de Vakantiebeurs Vakdag. Dit jaar met een wel heel bijzondere editie; Vakantiebeurs bestaat 50 jaar! Vijf redenen waarom je deze extra feestelijke editie niet wilt missen.  

5 redenen vakantiebeurs Vakdag

  • Met meer dan 12.000 reisprofessionals het grootste netwerkevent van de Nederlandse reisbranche!
  • Een divers en inspirerend inhoudelijk programma. Traditiegetrouw presenteert NBTC-NIPO de resultaten van het ContinuVakantieOnderzoek. Nieuw dit jaar is de TrendBattle, waarin trendwatchers Lieke en Richard Lamb hun licht laten schijnen op de reistrends voor de komende jaren. Ook staan er keynotes van onder meer Apenheul, Efteling, TravelClown, Amadeus en RED Online Marketing op het programma. 
  • Natuurlijk laat Vakantiebeurs haar 50e verjaardag niet onopgemerkt voorbijgaan. Vanaf 18.00 uur gaat het dak eraf tijdens het jubileum Vakdag Feest, powered by TRAVel Media en TUI! Geniet onder het genot van een hapje en een drankje van een surprise artiest en de beats van de DJ. 
  • In 2020 keert de B2B-zone in zijn geheel terug op de beursvloer. Ontmoet reisprofessionals in de trade units op het B2B-plein. Op het business terras van de B2B-lounge trakteert hoofdsponsor Sunny Cars op koffie en smoothies. 
  • Fris je vakkennis op tijdens de kennis- en netwerksessies georganiseerd door diverse exposanten. Schuif onder meer aan bij de TUI Insights @Vakantiebeurs, het Vuelandia Vakdagontbijt, presentaties van EURAM en SiteSpirit en het trade- en persmoment van gastbestemming Ras Al Khaimah. 
  • De Vakantiebeurs Vakdag is uitsluitend bedoeld voor reisprofessionals. Jij bent toch ook van de partij? Registreer je nu gratis via www.vakantiebeurs.nl/vakbezoekers

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.