Uit Recreatief Totaal

Recreatie Vakbeurs telt af tot 20-jarig jubileum op 15, 16 en 17 november 2022

Geplaatst op: 2 november 2022

Nog 2 weken en dan is het een feit: de 20ste editie van Recreatie Vakbeurs! Om deze bijzondere gebeurtenis te vieren wordt er groots uitgepakt in Evenementenhal Hardenberg.

We zijn druk bezig met de voorbereidingen en kijken vol optimisme en verwachting uit naar onze jubileumeditie. Waar we vorig jaar zeven volle hallen hadden, beogen we dit jaar acht expositiehallen met meer dan 300 standhouders. Ook worden er wederom meerdere themapleinen en één groot kennisstudio opgebouwd: de Recreatie Studio. Alle kennissessies in de studio worden live gestreamd en opgenomen.

De beurs wordt elk jaar groter en groter. Ook qua diversiteit in aanbod. Recreatie Vakbeurs is in de afgelopen 20 jaar een totaalvakbeurs geworden voor recreatieondernemingen zoals campings, vakantieparken, dagrecreatie – en attractieparken, zwembaden, brancheorganisaties en diverse onderwijs- en overheidsinstellingen.

De bezoeker vindt hier alles op het gebied van speel- en sporttoestellen, mobiliteit, interieur en styling, ICT en software, zwembad en water, chalets en glamping, dienstverlening, horeca, recreatietechniek, bijzonder overnachten en meer. Wij willen onze bezoekers een geweldige beleving geven tijdens het event. Hoe wij dit precies gaan doen, blijft nog geheim. Maar het zal zeker de moeite waard zijn onze jubileumeditie te bezoeken!

De bezoekers van de afgelopen editie hebben zich duidelijk uitgesproken over hun wens om meer horeca-exposanten te zien op de beurs. Dat geluid hebben we serieus genomen met een nieuw horeca segment: in hal 8 vinden bezoekers een compleet ingerichte hal met alleen maar horeca gerelateerde deelnemers. Namen als Délifrance Nederland, Heisterkamp Drankenhandel en Donna Italia Nederland zijn van de partij.

Begin september hebben wij onze nieuwe huisstijl gelanceerd waar we erg trots op zijn. Samen met een vernieuwde website en een nieuw logo! Dit logo en de kleuren symboliseren onze identiteit en het gewenste merkbeeld: gastvrij, laagdrempelig, toekomstbestendig, vernieuwend en innovatief. Neem vooral een kijkje op onze website, waar je dan ook meteen een gratis ticket voor de beurs kunt bestellen!

Wij verheugen ons erop jullie te mogen verwelkomen tijdens deze bijzondere editie op 15, 16 en 17 november 2022 in Evenementenhal Hardenberg. Op deze drie dagen is de beurs geopend van 10.00 – 18.00 uur. Voor meer informatie: www.recreatie-vakbeurs.nl

Met vriendelijke groet, Team Recreatie

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.