Eventnieuws

Overnachten tijdens Recreatie Vakbeurs 2018

Geplaatst op: 13 juli 2018

OVERNACHTEN VOOR SLECHTS € 47,25 p.p.p.n. inclusief ontbijtbuffet!

Dat klinkt super toch? In samenwerking met Attractie- & Vakantiepark Slagharen kunt u gedurende de beursdagen van Recreatie Vakbeurs gebruik maken van dit geweldige aanbod.

Niets is fijner dan na een intensieve beursdag te ontspannen in één van deze lodges. Deze zespersoons Raccoon Lodge is geinspireerd op het thema American Indian en beschikt over 6 boxspringbedden (2 slaapkamers en 1 bedstee) en een aparte douche- en toiletruimte.

Deze beursaanbieding is geldig voor 2 personen en bestaat uit 2 overnachtingen, inclusief ontbijtbuffet, bedlinnen, handdoekenpakket en keukenpakket en dat voor slechts € 189,- per lodge. Dat is slechts € 47,25 per persoon per nacht!

Wilt u graag met meer collega’s overnachten? Dat kan! Voor een toeslag van slechts € 42,50 p.p. kunt u gezellig naborrelen op uw eigen terras.
Wel of niet doen? Daar hoeft u toch geen nachtje over te slapen? Boek nu! Vol= Vol!

Raccoon Lodge boeken? Stuur een mail naar; [email protected] o.v.v. Recreatie Vakbeurs met daarin de n.a.w. gegevens van de gasten in de accommodatie verblijven. Het attractiepark is in deze periode gesloten.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.