Bedrijfsnieuws

Marjon Kaper nieuwe directeur ANWB Reizen

Geplaatst op: 31 augustus 2017

Marjon Kaper is per 6 november benoemd als nieuwe directeur ANWB Reizen en maakt vanaf die datum ook deel uit van de directie van de ANWB. Zij volgt Greet Locquet op, die per 1 november begint in de nieuwe functie van directeur strategie en innovatie van ANWB Reizen.

Marjon Kaper (46)  studeerde civiele techniek aan de TU Delft en begon daarna als managementtrainee bij ING. Na tien jaar in commerciële managementfuncties stapte zij over naar de Rabobank. De afgelopen zes jaar heeft mevrouw Kaper bij de NS gewerkt. In haar laatste functie was ze verantwoordelijk voor NS International, het bedrijfsonderdeel dat de internationale treinen runt en internationale treintickets verkoopt.

Greet Locquet, die de functie van directeur ANWB reizen gedurende zes jaar vervulde, is in haar nieuwe baan – die zij in deeltijd zal vervullen – verantwoordelijk voor de ontwikkeling van  vernieuwende vakantie- en vrijetijdsproducten  en -diensten.

Onder ANWB Reizen vallen FOX Verre Reizen, Cruise Travel, Pharos Reizen, Travelhome, ANWB Ledenreizen, SNP Natuurreizen, ANWB Golf , ANWB Kamperen en Land van ANWB.

 

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.