ProductnieuwsVerblijfsrecreatie

ANWB Campinggids 2018 in een nieuw jasje

Geplaatst op: 25 januari 2018

Kampeerders vinden met de nieuwe ANWB Campinggids altijd een goede camping die geheel aan hun wensen voldoet. Alle campings in de nieuwe gids hebben bij de ANWB-beoordeling drie sterren of meer ontvangen en dat maakt ze ANWB Erkend.

ANWB Campinggids

In de gids staan de meest actuele gegevens van ruim 4.300 campings. Al deze campings zijn door de ANWB-inspecteurs bezocht en aan een grondige inspectie onderworpen. Door dat op een onafhankelijke manier te doen, krijgt de kampeerder een goed beeld van wat een camping nu écht te bieden heeft. De campings in deze gids hebben drie  sterren tot vijf  sterren behaald. Dat maakt ze tot ANWB Erkende campings. Zoveel kampeerders, zoveel smaken en wensen. En daarom staan in deze gids eenvoudige én luxe campings. Campings met een mooi terrein en goed sanitair kunnen drie sterren halen, maar verder heel eenvoudig zijn. Kampeerders die meer luxe willen, zoals een camping met animatie en een zwembad, kunnen kiezen voor campings met  vier of vijf  sterren.

Wanneer een camping voordeel biedt met de ANWB kampeerkaart CKE staat dat in de gids vermeld. Ook campings die minder dan drie sterren hebben kunnen CKE-voordeel bieden. Daarom is een totaaloverzicht van alle CKE- voordeelcampings te vinden op een landkaart die los bij de gids is gevoegd.

De ANWB Campinggids 2018 is verkrijgbaar in de ANWB-winkels, boekhandels en te bestellen via anwb.nl/webwinkel. Prijs:  € 14,95 voor leden en € 15,95 voor niet-leden.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.