DagrecreatieEventnieuws

Kaasmarkt Woerden: SUCCESVOLLE eerste KAAS-zaterdag!

Geplaatst op: 1 mei 2018

WOW! Wat een aanloop op de eerste Kaasmarkt in Woerden afgelopen zaterdag 28 april. Uit zowel binnenland als buitenland kwamen nieuwsgierige bezoekers een kijkje nemen op de Kaasmarkt. De ambassadeurs van de VVV Woerden in het Kaaspakhuis kijken terug op een zeer geslaagde dag.

Kaasmarkt in trek bij internationale bezoekers

Enthousiaste internationale bezoekers uit Nederland, België, Frankrijk, maar ook zelfs Canada, Nieuw-Zeeland, Japan en China kwamen een kijkje nemen op de Kaasmarkt in Woerden. ‘’Waarom Woerden?’’ Ze hadden gehoord of gelezen dat de Kaasmarkt in Woerden op de zaterdagen zijn, dit vinden zij ideaal. Daarnaast begrepen ze dat de Kaasmarkt in Woerden toegankelijker is dan in andere kaassteden, waarbij bijvoorbeeld een praatje met de kaasboer- of handelaar geen uitzondering is. Het is ook leuk om te zien dat Woerdenaren zelf vrienden, familie of kennissen uit het buitenland met enthousiasme de eigen stad laten zien en een leuke dag doorbrengen met een bezoek aan de diverse highlights.

Kaaspakhuis populaire attractie

In het Kaaspakhuis was ook het enthousiasme van de bezoekers hoog. Het combinatie bezoek van de Kaasmarkt en het Kaaspakhuis werkt goed. Elk uur werden er rondleidingen verzorgd, waarvan meer dan de helft in het Engels is gegeven. De bezoekers zijn enthousiast over het verhaal van kaas en de gloednieuwe film. Het maken van foto’s tussen de kazen in witte jassen is al een attractie op zich!
Verder komen de bezoekers bij de VVV Woerden veelal voor fietsroutes, zijn ze vaak geïnteresseerd in een bezoek aan het Stadsmuseum en nemen ze graag een stadswandeling mee om de stad te verkennen. In de VVV Woerden worden bezoekers gestimuleerd om langer in Woerden en omgeving te blijven. Het stimuleren van deze bezoeken wordt gedaan door het aanbieden van combinatie-arrangementen.

Bezoekers kunnen een bezoek aan het Kaaspakhuis combineren met:
– Kaas en Kunst: Kaaspakhuis én een bezoek aan het Stadsmuseum
– Happen en Stappen: Kaaspakhuis, lunch/borrel bij Viviamo/Plein7/Midas/Bistronoom en een stadswandeling
– Kaas en Bier: Kaaspakhuis en een bierproeverij in Drinkerij ‘t Bierhuys
– TukTuk Kaastour: Kaaspakhuis en een kaastour met de TukTuk Woerden

Meer weten over deze arrangementen? Neem een kijkje op www.beleefwoerden.com

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.