Eventnieuws

Horecaleveranciers krijgen prominente plek op Recreatie Vakbeurs 2024

Geplaatst op: 18 juni 2024

Horecaleveranciers krijgen op de komende editie van Recreatie Vakbeurs op 12, 13 en 14 november 2024 in Evenementenhal Hardenberg een nieuwe en prominente plek op de beursvloer. Hiermee speelt de beurs in op de groeiende vraag en belangstelling voor horeca binnen de recreatiebranche.

Eerder al aangekondigd, wordt het segment ‘Horecaleveranciers’ verplaatst naar een prominente locatie. Deze bevindt zich nabij de segmenten ‘Tuin en Park’, ‘Mobiliteit’ en ‘Bijzonder Overnachten’. Door het toevoegen van horecaleveranciers, belooft deze hal te bruisen van activiteit en innovatie. Bovendien krijgen de bezoekers gemakkelijk toegang tot een breed scala aan producten die relevant zijn voor hun bedrijfsvoering.

“We zijn verheugd om aan te kondigen dat gerenommeerde namen als Délifrance, La Venezia IJs, Diversi Foods, Donna Italia en Scheltinga Verpakkingen aanwezig zijn op de komende editie van Recreatie Vakbeurs. Met hun aanwezigheid wordt de beurs een inspirerende showcase van toonaangevende leveranciers binnen de horeca- en recreatiebranche. Er zijn nog slechts zes stands beschikbaar”, zegt Nick Bouwmeester, adviseur van Recreatie Vakbeurs. Mis het niet: noteer 12, 13 en 14 november 2024 alvast in de agenda voor Recreatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg.

Voor meer informatie: recreatie-vakbeurs.nl.

Bron: Easyfairs

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.