Bedrijfsnieuws

Financiering Collin Crowdfund zorgt mede voor grote successen Ticketsplus!

Geplaatst op: 28 juni 2018

Met ruim 12 jaar ervaring in online ticketverkoop, sales- en marketingcampagnes lanceerde Ticketsplus vorig jaar haar nieuwste label Ticketsplus | regio. Dit concept biedt een totaaloplossing voor zowel dag- als verblijfsrecreatie. Vorig jaar november zette Ticketsplus een grote stap binnen de verblijfsrecreatiesector door, i.s.m. Collin Crowdfund, een financieringstraject op te zetten. Binnen 5 minuten waren meer dan 240 investeerders overtuigd over de toekomstplannen en ambities. Zij investeren actief in de techniek en sales voor de uitwerking van deze nieuwe product-markt combinatie. Inmiddels bedient Ticketsplus een 5-tal grote spelers in de recreatie-industrie, hiervoor faciliteert zij het volledige proces m.b.t. de ticketverkoop van uitjes bij recreatiebedrijven, zowel online als offline. Bekende recreatieconsultants en vakbladen hebben inmiddels aangegeven de diensten van Ticketsplus te omarmen (eerder dit jaar heeft recreatief totaal ook al een artikel gepubliceerd).

“Geweldig! Na het ontvangen van de financiering zijn we extreem hard gegroeid. We hebben flink kunnen investeren in de techniek, het salesproces en in uitbreiding van het salesteam. Daarnaast zijn we nog constant op zoek naar extra medewerkers om de binnenstromende aanvragen aan te kunnen!’’
Directeur Ticketsplus Willem-Jan Brabers

Naast het label Ticketsplus | regio is het bedrijf ook al jarenlang erg succesvol binnen andere marktsegmenten. Deze labels houden zich met name bezig met media (samenwerkingen met o.a. kranten, via diverse bereikspartijen) of loyaliteit (samenwerkingen met spaarprogramma’s), daarnaast is Ticketsplus met haar ruime ervaring ook nog de perfecte partij voor grote en kleine evenementen in de sport-, leisure- of entertainmentindustrie. Om de groei verder door te zetten blijft het bedrijf op zoek naar uitjes, recreatiebedrijven en activatiebureau ’s die meer kennis, service en omzet willen. Daarnaast wil Ticketsplus ook graag nieuwe investeerders aantrekken om haar internationale ambities te kunnen verwezenlijken.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.