Productnieuws

De ultieme tentbeleving

Geplaatst op: 18 september 2019

Iedere kampeerder kent het wel; je komt aan op de camping na een lange reis en dan moet je nog de tent opzetten. Hoe fijn is het als je op de camping aan komt en de tent is al opgezet en de koelkast staat al aan met daarin een heerlijk koud drankje?

Waarom zou je dit als campingeigenaar niet willen aanbieden bij je campinggasten? De Waard, als de tentenproducent van Nederland, heeft meer dan 70 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van tenten. Wij helpen je om de tentaccommodatie uit te zoeken die bij jouw camping past. 

Ontwikkeling met en voor de camping

De ervaring van de afgelopen 70 jaar hebben wij gebundeld met wensen vanuit diverse campings. Het assortiment is speciaal gemaakt met en voor de camping. Dit zorgt voor de ultieme tentaccommodatie. 

Op maat gemaakt

Door ons brede assortiment en de jaren lange ervaring hebben wij altijd een tentaccommodatie die past bij jouw camping. Wil je iets wat geen andere camping heeft of heb je mooie ideeën voor een unieke tent die precies past bij de doelgroep op jouw camping? Samen maken we er iets moois van! Door onze eigen frame- en tentfabrieken hebben de mogelijkheid om tenten op maat te maken en jouw wens in vervulling te laten gaan.  

Camping Experience Center

Wil je eens rustig met ons een kopje koffie drinken om jouw ideeën met ons te bespreken? In Roden beschikken wij over een Camping Experience Center van maar liefst 3.000 m2. Hier staan al onze modellen opgesteld. 

Heb je liever dat wij bij jouw op de camping langs komen? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Neem gerust contact met ons op.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.