Uit Recreatief Totaal

Comfortabel kamperen met luxe en onderhoudsvriendelijk sanitair

Geplaatst op: 16 november 2021

Iedere camping of vakantiepark heeft het streven de gast een passend verblijf te bieden, van eenvoudige tent tot een luxe villa. Bij al deze verschillende accommodaties horen ook verschillende sanitaire voorzieningen. Zo zien ze bij Roomplus in de kampeermarkt vooral meer vraag naar luxe en comfortabel privé sanitair voor de gast en veilig en onderhoudsvriendelijk privé sanitair voor de klant. Hoe worden beide kanten voorzien van deze wensen? We gingen in gesprek met één van de oprichters, Edwin van Beek.

In gesprek met Edwin laat hij weten dat Roomplus sinds vorig jaar actief is in deze sector. Mede met deze achtergrond enorm interessant om het verhaal van deze twee broers en eigenaren Johan en Edwin te horen, want Edwin vertelt mij over hun onderzoek voordat zij hun sanitaire units daadwerkelijk op de markt hebben gezet. “Als fanatieke kampeerders zijn wij bij de ontwikkeling van onze sanitaire units begonnen met een vragenronde langs exploitanten van grote en kleinere campings. Pas nadat we al hun behoeften en wensen op een rij hadden, zijn we gaan ontwerpen. Hun camping-expertise zie je terug in de details van onze sanitair units, zowel in materiaalgebruik als in indeling en uitstraling”, vertelt Edwin.

Roomplus Royal interieur Outdoor Badkamer

Een van de vele wensen die uit het onderzoek kwam was het in verschillende stijlen kunnen maken van de units, wat bij Roomplus nu mogelijk is en ze in elke omgeving passen qua uitstraling. Daarnaast was een grote wens het gemakkelijk schoonmaken van de units. De units van Roomplus zijn daarom zo gebouwd en ingedeeld dat de eigenaar nu gelukkig kan worden van het schoonmaken, de units zijn zeer onderhoudsvriendelijk, mede dankzij hun ontwerp van een speciale betonnen vloer. Het is daarmee functioneel voor de klant.

“Belangrijk voordeel van onze buitenbadkamers is dat ze modulair gebouwd zijn, je kunt de kubusvormige modules op veel verschillende manieren kunt plaatsen. Elke unit heeft drie ‘blinde’ muren van gelijke lengte, waardoor je ze probleemloos tegen elkaar kunt zetten. Rug tegen rug, om en om in een rijtje, of met vier tegelijk in draaimolen-opstelling, midden tussen vier plekken”, geeft Edwin nog aan. Door dit unieke ontwerp kunnen dezelfde units ook geschakeld worden als een modulair sanitairgebouw.

Volgens Karel van Dijk – Directeur-eigenaar van Camping de Lucht, voelt de gast zich er ook nog eens prettig. “Je merkt dat de units goed geïsoleerd zijn waardoor we ze goed warm kunnen houden en de gast er tijdens de koude morgens en avonden met plezier naartoe gaat. Daarnaast waant de gast zich al snel in een viersterren sanitaire omgeving door de keuze van het interieur. Wij zien nu al dat de meerderheid van de boekingen voor volgend jaar met privé sanitair zijn, dat wordt toch meer de standaard”, geeft Karel aan.

Als wij Edwin van Roomplus nog vragen naar, volgens hem, nog een laatste goede reden om een camping te voorzien van privé sanitair, geeft hij het volgende aan; “Campings met particulier sanitair per kampeerplek zijn beter bewapend in de concurrentieslag. Met luxe, hygiënisch en comfortabel privé sanitair op jouw park voeg je een sterke plus toe aan de gastbeleving. Dit zie je bijvoorbeeld al gauw terug in de reviews van jouw camping of vakantiepark.”

Over Roomplus

Roomplus® realiseert hoogwaardig, comfortabel, onderhoudsvriendelijk sanitair op campings. De badkamerunits zijn modulair gebouwd en daardoor inzetbaar als privé sanitair of als modulair sanitair gebouw. Geïnteresseerd geraakt? Roomplus biedt uitstekende prijs/kwaliteitverhouding met veel voordelen, zeker op de lange termijn. Zij rekenen je graag voor wat een investering in de ‘Roomplus Sanitaire Units’ op campings op kan leveren.

Zie voor meer informatie: www.roomplus.nl

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.