Bedrijfsnieuws

Camping de Kleine Wolf opent Indoor Speelparadijs

Geplaatst op: 23 juni 2016

Eind 2015 werd gestart met het maken van de eerste schetsen van het Indoor Speelparadijs bij Camping de Kleine Wolf te Stegeren. De wens was duidelijk: een binnenspeeltuin met drie zones. Een lage zone voor de kleinste kinderen, een middelhoge zone met wedstrijdelement en een hoge zone waar kinderen kunnen spelen, klimmen en klauteren met hoogtes tot tien meter. Kortom: een project met speelplezier voor jong en oud.

Eind maart werd het project opgeleverd en het resultaat mag er zeker zijn.

Een dreumesdorp geheel in het thema Boerderij, zo staat er een heuse tractor geheel van robiniahout, kan er gemolken worden of een boerderijpuzzel worden opgelost. Naast deze speelelementen is er ook een minitrampoline, staan er twee schommeltjes en is er een hoek waar kinderen filmpjes kunnen kijken op strobalen.

De middelste zone is een overgangszone met een zogenaamde “obstacle run” inclusief tijdmeting. Twee identieke parcoursen waarbij kinderen tegen elkaar strijden om de winnaar van de dag, week of zelfs van de maand.

De hoge en spannendste zone is voorzien van een klimparcours met verschillende klimelementen inclusief een spectaculaire glijbaan. Dit gedeelte is tien meter hoog en door middel van rubberen matten, touwen of andere klimelementen kunnen kinderen zich verplaatsen naar de hoogste torens.

 

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.