BedrijfsnieuwsEventnieuws

Attractiepark Toverland volledig geopend tijdens onderwijsstaking

Geplaatst op: 30 oktober 2019

Toverland viert op zondag 3 november de laatste dag van het zomerseizoen. Daarna start het winterseizoen en kunnen bezoekers genieten van de twee indoor themagebieden. Tijdens de landelijke onderwijsstaking op woensdag 6 november zal echter nog één laatste keer het volledige attractiepark geopend zijn. Bezoekers kunnen die dag de attracties in alle zes themagebieden beleven. Daarnaast is er een speciale Toverschool, waarbij leerlingen diverse themalessen kunnen volgen. Toverland is op 6 november geopend van 10.00 tot 17.00 uur, deze dag gelden de zomertarieven.

“Door tijdens de onderwijsstaking het volledige park te openen, willen wij gezinnen met kinderen in alle leeftijden nog een éxtra kans geven om van alle attracties in Toverland te genieten”, vertelt Tessa Maessen, Communicatiemanager. “Ook bleek de Toverschool die we tijdens de vorige onderwijsstaking geopend hadden een groot succes. Deze keert dan ook terug, met nieuwe lessen.”

Zo komen leerlingen er in de ‘Toverlanderles’ achter hoe je een échte Toverlandmedewerker kunt worden en vertelt Maximus Müller tijdens de ‘Uitvindersles’ alles over zijn geliefde bobsleeattractie. Ook aan leerlingen die liever actief bezig zijn is gedacht. Er is een fotospeurtocht door het hele attractiepark en langs wildwaterbaan Djengu River staan letters die samen een woord vormen. Alleen door een ritje over de kolkende rivier te maken, kunnen alle letters gevonden worden.

Alle leerlingen die tenminste drie activiteiten van de Toverschool volgen, ontvangen een speciaal ToverDiploma. Deelname aan de lessen is kosteloos, op deze dag gelden de zomertarieven. Meer informatie is te vinden via toverland.com/toverschool.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.