Uit Recreatief Totaal

Waterfly Nederland – wie zijn we en wat doen wij eigenlijk?

Geplaatst op: 2 maart 2019

Waterfly is een Italiaans merk. In 2007 is Waterfly Nederland opgericht door Leo Pouwels. Leo heeft reeds 30 jaar ervaring binnen de zwemwereld en is van alle markten thuis. In 2009 is dochter Susan begonnen binnen het bedrijf en na enkele jaren werkzaam geweest te zijn is zij in 2016 mede eigenaar geworden.

Met ons complete programma denken wij een aanzienlijk verschil te kunnen maken in de markt. Buiten het ruime assortiment aan les, spel- en inrichtingsmaterialen kunnen wij u ook op andere vlakken uitstekend van dienst zijn.
Sinds 2012 hebben wij ons werkveld vergroot met de ontwikkeling, fabricage en montage van RVS producten. Dit heeft ertoe geleid dat we in 2018 naast een aantal kleine projecten, 11 zwembaden in zowel Nederland als België totaal ingericht hebben. Ook voor 2019 staan er weer een aantal prachtige projecten voor de boeg en hebben we zelfs al een project op mogen leveren.

Door de jarenlange ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij u een uitstekend advies op maat geven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld; onderdelen doelgroepen, indeling van uw zwemzaal, inrichting van uw bergingen, rvs inrichting etc. Aan de hand van de wensen van de klant zijn wij ook in staat om artikelen zelf te ontwikkelen, uit te werken en te produceren. Denk hierbij aan het fast en easy doorzwemscherm welke wij een aantal jaar geleden zelf ontwikkeld hebben en waarvan er in Nederland inmiddels 450 verkocht zijn.

Team Waterfly Nederland

In het afgelopen jaar hebben wij een aantal nieuwe personeelsleden mogen verwelkomen. We zijn inmiddels weer op volle sterkte en goed begonnen aan het nieuwe jaar. Zoals u wellicht van ons gewend bent staat ons advies, de service en de kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

U kunt ons uiteraard telefonisch of per mail bereiken voor uw vragen en/of opmerkingen.

Meer over Waterfly Nederland

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.