BedrijfsnieuwsEventnieuws

Van Besouw Metaal BV lanceert tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte de eerste artikelen uit hun nieuwe productlijn.

Geplaatst op: 24 september 2018

Met de komst van Paul van Besouw bij van Besouw Metaal BV in het voorjaar van dit jaar, is er gekozen voor de toekomst van het familiebedrijf. Zo wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de uitbreiding van het huidige leveringspakket en kunnen specialistische maatwerk projecten op een nog efficiëntere manier uitgeleverd worden. Zo is er begonnen met de ontwikkeling van een uitgebreide straatmeubilair lijn in rvs met hout of kunststof houtlook. De warme uitstraling van het hout en of kunststof houtlook gecombineerd met de luxe uitstraling van rvs, zorgt voor een product wat jaren mee kan in de openbare ruimte van nu.

Benieuwd naar deze nieuwe lijn?! Bezoek ons dan op stand nummer 3.2.33 op de Vakbeurs Openbare Ruimte en kom kennis maken met Paul.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.