Eventnieuws

Vakbeurs Openbare Ruimte STAY & GO

Geplaatst op: 1 juli 2020
Nieuw concept, nieuwe beursdata!
Aan enthousiasme en zin om elkaar weer fysiek te ontmoeten ontbreekt het niet. Maar uw gezondheid staat voorop. Dus de oorspronkelijk geplande data 30 september en 1 oktober 2020 gaan niet door. Wij vinden die toch nog net iets te vroeg komen om op een verantwoorde en kwalitatieve manier de belangrijkste beurs in uw vakgebied te kunnen organiseren.

Daarom hebben we, in overleg met Jaarbeurs, ervoor gekozen om de vakbeurs voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte dit jaar in een geheel nieuw, veilig en vooral ook sfeervol concept te lanceren:

Op 2-3 december 2020 organiseren we Vakbeurs Openbare Ruimte STAY & GO in Jaarbeurs Utrecht. 

U hoort de laatste nieuwe ontwikkelingen, wisselt onderling ervaringen uit en ontdekt innovatieve oplossingen bij de deelnemende leveranciers. De exposantenlijst wordt dagelijks bijgewerkt, zodat u continu op de hoogte blijft bij wie u in december terecht kunt met uw vragen.

Om 1,5 meter afstand te kunnen bewaren, zijn we nog wel gebonden aan een maximum aantal bezoekers en hanteren we een toegangsbeleid. Zodra de registratie open gaat, berichten wij u!

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.