Eventnieuws

Recreatie Vakbeurs gaat door

Geplaatst op: 15 november 2021

Goed nieuws: Recreatie Vakbeurs gaat door! Vanaf dinsdagochtend gaat de beurs open.

Op LinkedIn schrijft het beursteam van Recreatie Vakbeurs: “Met spanning hebben wij de ontwikkelingen van de afgelopen dagen gevolgd. Wij zijn ontzettend blij dat het besluit genomen is dat onze vakbeurs door kan gaan. Wat ons betreft de enige juiste beslissing, aangezien wij eind augustus al begonnen zijn met de organisatie van onze evenementen, waarbij de veiligheid van onze bezoekers, exposanten, toeleveranciers en eigen medewerkers altijd voorop staat. 

Zo hebben wij de beursvloer van Recreatie Vakbeurs ruimer opgezet dan voorgaande jaren met bredere gangpaden, hanteren wij het coronatoegangsbewijs en zorgen wij voor extra schoonmaak. Mondkapjes zijn niet verplicht, maar zijn wel op aanvraag beschikbaar. Een negatief testbewijs is ook toegestaan om de beursvloer op te komen. Vergeet niet om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Vanaf dinsdagochtend 10.00 uur openen wij de deuren voor jullie!”

Heeft u nog geen ticket besteld? Doe dat dan hier.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.