Uit Recreatief Totaal

Uniek zijn

Geplaatst op: 22 november 2018

Dat is de grote uitdaging van deze tijd. Ballen Enzo maakt allerlei bijzondere spellen om ook uw locatie meer speelwaarde te geven. Bij Ballen Enzo hebben ze diverse spellen om meer uit ballenbakken te halen. Ballen kunnen zweven, verdwijnen, verschijnen. Ze maken geluid en regenen op je neer als een douche. Daarnaast wordt het assortiment steeds verder uitgebreid met andere spellen.

Zo heeft Ballen Enzo de Kids Escape Room en Mayaschijf ontwikkeld om kinderen uit te dagen en te laten puzzelen. In de escape staat kinderen een strijd met de klok te wachten! De deur gaat dicht en binnen 60 minuten moeten er allerlei puzzels en raadsels worden opgelost. Pas als alle puzzels zijn opgelost, kun je de code vinden voor het openen van de deur.

Op de Mayaschijf staan allerlei figuren waar kinderen naar op zoek moeten in uw speeltuin of park. Als alle goede figuren gevonden zijn, wordt de schijf de sleutel om de schatkist te openen. Beide spellen kunnen op bijna elke locatie geplaatst worden. Naast directe aanschaf is ook lease of seizoenshuur mogelijk.

Ballen Enzo kan volledige speelzones ontwerpen, thematiseren of opfrissen. Kom vooral langs bij de stand om de mogelijkheden te bespreken!

Dit artikel is een rectificatie van het artikel in de Recreatief totaal van oktober 2018. Deze is incorrect, hier is de tekst van 2017 weer gebruikt. Er wordt dit jaar dus niet weer een ballenvat weg gegeven.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.