Uit Recreatief Totaal

The City wint award beste family entertainment center 2020

Geplaatst op: 1 december 2020

Tijdens de Praktijkdag van dinsdag 8 september heeft The City de Award ‘Beste Family Entertainment Center 2020’ in ontvangst mogen nemen, uitgereikt door Pleisureworld. 

Eigenaar Richard Bultink, tevens gastheer van deze Prakijkdag, werd verrast met de Award en vindt het een enorm positieve opsteker voor het bedrijf dat na een valse start sinds juni 2020 open is. De jury ziet in The City een trendsettende locatie met een totaalbeleving, verbluffende decorstukken en immersive nieuwe generatie activiteiten zoals Virtual Reality en de eerste interactieve bowlingbaan van Nederland. De gastronomische en authentieke Italiaanse pizza foodstore maken dat The City daarbij een brede doelgroep van bezoekers aantrekt met gemiddeld hogere besteding. Het nieuwe entertainment center in ‘s-Gravenzande is volgens de jury een praktijkvoorbeeld pur sang voor de hele leisure sector. In 2019 ontving Preston Palace de award uithanden van NRIT en Pleisureworld. 

Hans van Leeuwen, eigenaar Pleisureworld licht het juryrapport toe: “The City laat de nieuwe norm voor Family Entertainment Centers zien. Het is niet een verzameling van activiteiten onder één dak, maar een samenhangend geheel. De ver doorgevoerde thematisering en immersive decors zorgen voor een totaal beleving. Het Italiaanse horecaconcept sluit daarbij uitstekend aan en zorgt al vanaf dag één voor een gelijkwaardige 50/50 verdeling van de omzet. The City weet echt een verschil te maken en is een bijzonder inspirerend voorbeeld.” 

Over The City 

The Tube, The Gas Station, The Happy Highway en de Joy de Boules. Vier attracties die je vindt bij The City. Tel daarbij de eerste Virtual Reality opstelling van het Belgische bedrijf Hero, indoor speeltuin, pooltafels en een groots horecaconcept op. Bijna twee jaar lang bouwde Richard Bultink een gedateerd squashcentrum om tot een gloednieuw en prachtig gethematiseerd entertainmentcentrum. The City had een valse start bij de opening, want op zondag 15 maart, de openingsdag, moest Richard na 4 uur opening de zaak waar hij met ziel en zaligheid, anderhalf jaar aan werkte alweer sluiten. Op Tweede Pinksterdag (1 juni) ging het centrum deels open voor slechts 30 mensen tegelijkertijd. Bowlen als ‘binnensport’ mocht pas een maand later. The City is op 1 juli officieel in bedrijf gegaan. 

Over Pleisureworld 

Pleisureworld is hét platform in toerisme, recreatie en vrije tijd waar Advies, Kennis en Inspiratie samenkomen. Doet doen wij o.a. met talloze bekende publicaties, het organiseren van praktijkdagen, het kennisplatform van NRIT Media, onze samenwerking met Recreatief totaal en de diensten van Pleisureworld Advies voor onderzoek en support aan alle soorten ondernemingen in onze branche.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.