Bedrijfsnieuws

Leisure in Business: hét event voor de recreatieondernemer van de toekomst

Geplaatst op: 3 mei 2016

Op dinsdag 7 juni organiseert Stratech Software Solutions Leisure in Business: hét event voor de recreatieondernemer van de toekomst!

Programma

Tijdens dit inspirerende en informatieve event verzorgen keynotesprekers als Facebook, Booking.com en Rabobank interessante presentaties. Zij zullen u informeren over onder ander het online boekingsgedrag van uw gasten, de inzet van marketing in deze multi-device wereld en de keuzes die u moet maken om succesvol te zijn en te blijven.
Daarnaast vertellen Bas Hoogland (Advice & Ideas) en Tessa aan de Stegge (Cherry LAB) u graag over de belangrijkste (reis)trends en hoe u er als recreatieondernemer voor kunt zorgen dat u een klantvriendelijk bedrijf wordt.

Op het standhoudersplein kunt u kennismaken met diverse leveranciers die tevens informatieve parallelsessies over de onderwerpen iBeacons, Self service, Benchmarking en Big data, meten van Gasttevredenheid (NPS), Dynamic pricing en Facilitair management verzorgen.

Kijk voor meer informatie en het complete programma op www.leisureinbusiness.nl
Voor slechts € 49,95 (exclusief btw) kunt u onderdeel uit maken van deze informatieve en inspirerende dag. Meld u direct aan via www.leisureinbusiness.nl en wees ook op de hoogte van de belangrijkste actualiteiten binnen recreatieland!

Praktische informatie
Datum: 7 juni 2016
Tijdstip: 09.30 – 17.00 uur
Locatie: De Landgoederij | Camminghalaan 30 te Bunnik

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.