Eventnieuws

Straatvoer XL, 7 & 8 juli

Geplaatst op: 20 juni 2018

Je vraagt je af, XL, XL?!? Waarom XL? Wegens het grote succes van de eerdere edities van STRAATVOER in Woerden wordt er dit jaar een extra lange editie georganiseerd op 7 & 8 juli 2018. Vandaar de naam STRAATVOER XL.

Wat kunnen jullie verwachten in dit weekend? Op beide data veel verschillende, kleurrijke trucks, allemaal met hun eigen culinaire charme. Het aanbod is op de twee dagen heel verschillend en verrassend!

Op zaterdag 7 juli gaat de TukTuk Woerden de ‘STRAATTOER’ aanbieden. Een rondrit in de TukTuk met oesters en een glaasje bubbels, samen voor €20,-. Aanmeldingen gaan via de TukTuk. Op zaterdag klinkt er heerlijke muziek van o.a. een charmante harpiste, Carla Bos, die om 15 uur aftrapt, een spetterend optreden van Joleen aan t eind van de middag en DJ meneer Funkel in de avond met zijn schitterende vinyl collectie.

Als je de zaterdag iets te gezellig hebt afgerond en heerlijk uitgeslapen bent, thuis of in een van de suites van Van Rossum, kun je op zondag deelnemen aan ‘SOULVOER’, een gezamenlijke Yoga sessie, om 13uur. Op zondag biedt STRAATVOER XL naast de hapjes, drankjes en vrolijke muziek van Torres Blues & Oeke Baas en wederom DJ meneer Funkel ook een aantal creatieve workshops voor kinderen. Ze kunnen ‘Bij Roos op de thee’ en ‘Tafel van 12’ diverse lekkernijen maken. Ook kunnen zij hun eigen pizza maken bij de truck van Villa Pizza. Onze culinaire speurtocht zorgt ervoor dat de kinderen lekker rond kunnen lopen op zoek naar antwoorden en op een leuke manier nog iets wijzer worden ook!
STRAATVOER XL wordt georganiseerd door 3 horecabedrijven in Woerden; Café Victoria, De Hall en Van Rossum. Het zal plaatsvinden op 7 & 8 juli op het plein voor Van Rossum aan de Meulmansweg.

Kom beide dagen met familie en vrienden genieten!

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.