BedrijfsnieuwsProductnieuwsVerblijfsrecreatie

Simply To Ski vanaf nu ook in Nederland

Geplaatst op: 18 januari 2019

CLICHY (Frankrijk), 6 december 2018 – Na het succes van Simply to Ski in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, zet het bedrijf haar skistokken nu ook in Nederland en Vlaanderen. Het bedrijf zelf ligt in Clichy, dichtbij Parijs, maar Nederlandse wintersporters kunnen online hun ski’s en snowboards huren en hun skipas boeken, allemaal op dezelfde website.

Wat Simply to Ski bijzonder maakt als een website gespecialiseerd in skivakanties in Frankrijk, is dat het maar één prijs aanbiedt voor alle ski’s wat het skiniveau ook is. De professional in de gekozen skiwinkel in het resort helpt de klant verder met zijn uitrusting. Het bedrijf bestaat al sinds 2009 en is aanwezig in meer dan 100 resorts in Frankrijk met meer dan 150 partnerwinkels. Ook biedt Simply to Ski skipassen waardoor de klant zo een speciaal pakket kan maken. Dus nu kan de Nederlander die op skivakantie naar Frankrijk wil, zijn uitrusting, skipas en zelfs skilessen en maaltijdboxen boeken, allemaal op één website.

De website is www.simplytoski.nl

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.