Bedrijfsnieuws

RED Online Marketing genomineerd voor Microsoft Advertising Partner Awards

Geplaatst op: 29 januari 2021

Met het platform Comeback Marketing is RED Online Marketing genomineerd voor de Microsoft Advertising Partner Awards in de categorie: Community Response Awards. Met de Microsoft Advertising Awards worden de partners van Microsoft door heel Europa beloond voor het werk dat zij hebben verricht in het afgelopen jaar. Wij spraken Corné Den Braber, Strateeg & partner RED Online Marketing, hierover.

“Sinds februari 2020 hebben we de ontwikkeling van het virus nauwgezet gevolgd. We merkten al in december 2019 dat klanten met reizen naar Azië hier de impact van merkten. In april 2020 lanceerden we Comeback Marketing; om zo veel kennis van onze partners en onszelf te bundelen op 1 platform.

In het begin organiseerden we wekelijks digitale kennissessies en webinars, als een van de eersten. Snel daarna volgden digitale ronde tafels, om ondernemers en managers bij elkaar om tafel te zetten. Met de wekelijkse Comeback Weekly mail sturen we je de laatste inspiratie en online marketing tips. Samen door deze tijd heen komen. Dat was en blijft het motto.

De lovende kritieken van deelnemers geven ons wekelijks energie. Energie houden is de belangrijkste tip in deze tijd. Zowel jijzelf als je team. Zet een stip op de horizon en geef en blijf goed buiten je organisatie kijken. Consumenten willen recreëren met ruimte, nieuwe (city) wandelroutes ontdekken, met de boswachter het bos in. Storytelling is belangrijker dan ooit”, aldus Corné.

Lees hieronder het volledige bericht over de nominatie.

Utrecht – RED Online Marketing is met het platform Comeback Marketing genomineerd voor de Microsoft Advertising Partner Awards in de categorie: Community Response Awards. Met de Microsoft Advertising Awards worden de partners van Microsoft door heel Europa beloond voor het werk dat zij hebben verricht in het afgelopen jaar. RED Online Marketing werkt uitsluitend voor klanten in de reis- en recreatie branche.

Microsoft Community Response Award

De Community Response Award is een nieuwe categorie binnen de Microsoft Advertising Partner Awards die erkenning biedt aan partnerorganisaties (of iemand binnen die partnerorganisatie) die innovatieve ondersteuning of diensten aan de industrie hebben verleend tijdens de COVID-19 pandemie. De Microsoft Advertising Partner Awards vinden jaarlijks plaats en zijn een beloning voor de beste online marketing bureaus van Europa.

Op 25 februari 2021 om 16:00 uur GMT / 17:00 uur CET worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de virtuele Partner Awards.

Comeback Marketing

Het afgelopen jaar heeft RED Online Marketing het platform ComebackMarketing.nl gelanceerd, met als doel om bedrijven in de reis- en recreatiebranche te helpen sterker uit de corona crisis te laten komen. Via blogs, kennissessies en digitale ronde tafels wordt kennis gedeeld. Zowel door onderlinge kennisdeling te bevorderen in digitale ronde tafels en (partner) blogs, als wel door marketing en branche kennis te delen vanuit RED Online Marketing. Dank ook voor de partners die de content mede mogelijk hebben gemaakt: Google, Facebook, Microsoft, Blogs4Travel, ADchieve, Tony’s Chocolonely, Adcalls, Ingmar Bruinsma, Wendy Oude Velthuis en in het speciaal Martin van Kranenburg.

Facts & figures 2020:

  • 40 verschillende webinars en kennissessies
  • Meer dan 2.550 deelnemers van webinars en kennissessies
  • 12 digitale ronde tafel sessies
  • 214 artikelen met online marketing tips en inspiratie

RED Online marketing

RED Online Marketing voert sinds 2006 online campagnes uit voor uitsluitend bedrijven in de reis- en recreatiebranche in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Het team van 14 medewerkers bestaat uit specialisten met een Nederlandstalige, Duitstalige of Franstalige achtergrond en houden zich bezig met strategie of uitvoering van Google Ads, zoekmachine optimalisatie (SEO), sociale media campagne (Facebook, Instagram, YouTube, TikTok), E-mail marketing, Affiliate marketing, copywriting en vertalingen.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.