BedrijfsnieuwsVerblijfsrecreatie

RecraHome gestart. Platform voor koop en verkoop vakatiewoningen

Geplaatst op: 15 november 2019

Nadat in 2018 de eerste aanzet is gegeven is Richard Veurink begin dit jaar vanuit Ommen een nieuw bedrijf gestart: RecraHome.

RecraHome is een platform dat verkopers en kopers van vakantiewoningen in Nederland het makkelijk maakt met elkaar in contact te komen.

Hoewel Richard al jaren met veel plezier actief is als ondernemer in de recruitmentbranche wilde hij er graag iets naast gaan doen. Als Ommenaar sprak de recreatiebranche hem altijd al aan. Toen hij scholier en student was had hij bijbaantjes op een camping en een bungalowpark in de regio.

Richard Veurink: “Terwijl we zelf eens aan het kijken waren naar een vakantiewoning kwamen we er achter dat het aanbod van vakantiewoningen versnipperd is op verschillende websites die allemaal een andere activiteit als belangrijkste hebben zoals aanbieden van reguliere woningen of vakantiehuizen voor verhuur. Voor reguliere woningen en verhuur zijn er al vele prima websites. Voor de verkoop van vakantiewoningen niet. Om hier verandering in aan te brengen is RecraHome opgericht.”

Zakelijke verkopers zoals makelaars, projectontwikkelaars en recreatieondernemers kunnen op https://recrahome.nl/ hun vakantiewoning(-en) te koop aanbieden maar ook particulieren die bijvoorbeeld hun stacaravan of chalet willen verkopen. Voor zakelijke verkopers die er 10 of meer per jaar in portefeuille hebben is er een aantrekkelijk jaarabonnement.

Dat de activiteiten van RecraHome aansluiten op een behoefte in de markt blijkt wel uit het feit dat inmiddels vele particulieren maar vooral makelaars en vakantieparken graag hun vakantiewoningen op de website adverteren.

Mensen die juist geïnteresseerd zijn om een vakantiewoning te kopen kunnen eenvoudig zoeken op de site. Er is te zoeken op provincie, op type woning en op prijscategorie. Ook kunnen geïnteresseerde kijkers en kopers gratis een account aanmaken op https://recrahome.nl/ waarin ze favoriete vakantiewoningen kun bewaren.

Contact:
Telefoon: 0529-234 555
e-mail: [email protected]
https://recrahome.nl/

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.