Bedrijfsnieuws

Presentatie over het TOP-Gast platform tijdens Recreatie Vakbeurs

Geplaatst op: 1 november 2022

Met het platform TOP-Gast, ontwikkeld door Libelnet in samenwerking met Pleisureworld, verbind je de lokale faciliteiten met je eigen vakantiepark of camping. Uiteraard is het platform ook in te zetten wanneer er gebruikt wordt gemaakt van eigen faciliteiten. Op 15 en 16 november om 12 uur wordt dit platform tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg gepresenteerd. Libelnet zal toelichten waarom het TOP-Gast platform voor vakantieparken of campings van toegevoegde waarde kan zijn. Aanmelden voor deze presentatie kan op www.top-gast.nl.

Het platform speelt in op gastbeleving en personeelsschaarste en heeft als doel alle informatie voor een verblijf te combineren voor de gast om zo een optimale gastbeleving te creëren. In het platform is alles bij elkaar te vinden en met elkaar verbonden, dit biedt nieuwe en gemakkelijkere mogelijkheden wanneer je processen geautomatiseerd wilt instellen. Hoe dat er uit ziet? Je kunt het zien als een gastportaal inclusief webshop. Tijdens de presentatie wordt hier verder op in gegaan en zal er een case doorgenomen worden waarbij het platform is geïmplementeerd en succesvol is. Hierbij bespreken ze de USP’s maar ook valkuilen en uitdagingen. Het doel van deze presentatie is de recreatieondernemer te doen verwonderen over de mogelijkheden die dit platform biedt, en Libelnet geeft daarbij graag handvatten hoe dit op te pakken, op te zetten en door te voeren.

Aanmelden

Alle aanwezigen kunnen naderhand gezamenlijk lunchen en is er tijd om te netwerken. Aanmelden voor deze TOP-Gast presentatie tijdens de Recreatie Vakbeurs dit jaar? Wees er snel bij want er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar per dag.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.