ProductnieuwsUit Recreatief Totaal

Ontdek het gemak van de Camping Comfort app

Geplaatst op: 3 maart 2020

De gast van nu verwacht online service, ook op vakantie. Informatie moet gemakkelijk, gratis en snel beschikbaar zijn. Wat is er te doen? Wat zijn de faciliteiten? Met de Camping Comfort app zet u alles eenvoudig op een rij. Zo inspireert u uw gasten het maximale uit hun vakantie te halen.

Camping Comfort is een laagdrempelige app voor campings die op zoek zijn naar het gemak van online service, zonder ingewikkelde systemen. Denk aan: informatie over uw faciliteiten, bestellingen voor verse broodjes in één klik doorgeven, de meest gestelde vragen overzichtelijk op een rij en een handige berichtenservice.

Geld en tijd besparen

Deelnemen aan Camping Comfort is sneller, gemakkelijker en vele malen goedkoper dan het ontwikkelen van een geheel eigen app. U kunt de Camping Comfort app naar eigen wens inrichten, maar de basis staat al. Dat scheelt niet alleen tijd en geld, maar ook papier- en denkwerk. Met de voorgeprogrammeerde opties deelt u in een handomdraai alle informatie over uw faciliteiten en verlaagt u de druk op de receptie. Heeft uw gast een vraag? Of is er iets kapot? Via de app kan hij snel en eenvoudig de technische dienst of receptie een bericht sturen. De app is zo ingericht zowel de kleinere camping en het kamperen-bij-de-boer-concept, als de grootschalige camping de opties naar behoefte kan inrichten en gebruiken. 

Binnen 10 minuten online

De app is na aanmelding direct klaar voor gebruik en heeft een laagdrempelig beheersysteem waar u gemakkelijk eigen tekst en beeld aan toevoegt. Het grootste deel van de app wordt bovendien automatisch gevuld: denk aan activiteiten in de omgeving en standaardteksten over de faciliteiten op de camping. Deze kunnen dienen ter inspiratie of direct worden overgenomen.

Maximaal vakantieplezier voor uw gasten

Ook voor uw gasten biedt de app optimaal gemak en gebruiksplezier. Ze zijn niet meer afhankelijk van de openingstijden van de receptie en hebben geen stapeltje folders meer nodig. Met de app in de hand maken ze vanuit hun luie stoel contact met de receptie, en vinden alle informatie die ze nodig hebben. Met het handige weekoverzicht plannen gasten hun dagtripjes en campingactiviteiten door alles wat hen interesseert een ‘like’ te geven. Zo lopen ze nooit iets mis en besteden ze hun kostbare vakantietijd aan de bezigheden waar ze het meeste plezier aan beleven.

“Houd alle informatie eenvoudig up-to-date, automatisch en in
alle talen, geen drukwerk meer.”

Over Camping Comfort

Camping Comfort heeft als missie om mensen nog meer van hun vakantie te laten genieten. Vakanties nóg leuker te maken, voor zowel de gast als voor de gastheer en/of gastvrouw. Dit doen we door ons voortdurend te focussen op de vraag: hoe kunnen we praktische zaken eenvoudiger maken, waardoor er meer tijd overblijft voor de dingen die vakanties onvergetelijk maken? Om de app optimaal in te richten hebben we veel gesproken met campingeigenaren en naar hun wensen en behoeftes geluisterd. De app is in 2019 online gegaan en wordt nu al door meer dan 50 enthousiaste campings en vakantieparken gebruikt.

Eerste maand gratis

Lees meer, ontdek de demo-versie en meld u aan op www.campingcomfort.app! U kunt de app meteen in gebruik nemen. De eerste maand is gratis en uw deelname is ieder moment opzegbaar. 

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.