Bedrijfsnieuws

Nieuwe state of the art vakantiepark Resort Maastricht

Geplaatst op: 9 juni 2016

Nederland is een nieuw vakantieconcept rijker, Resort Maastricht. Een vakantiepark in de groene Limburgse heuvels, met luxe vakantiewoningen, op 10 minuten fietsen van het centrum van Maastricht.

Het park biedt 74 verschillende vrijstaande huizen voor de verhuur, variërend van 4 tot 20 personen waaronder boerderijen, vrij gelegen hoeves, statige notariswoningen en ambachtshuizen. De accommodaties hebben een klassieke uitstraling die is geïnspireerd op de architectuur van de Maastrichtse binnenstad en van het Limburgse platteland. Ze zijn van alle comfort voorzien. Gasten krijgen services op hotelniveau zoals receptie, schoonmaak, beddenopmaak en handdoeken- en linnenservice. Tussen de woningen liggen groene speelvelden, wandelgebieden en veel bomen. Ook biedt Resort Maastricht 2 restaurants, een sport- en fitness club met zwembad en is het gelegen naast een groot golfcomplex met 27 holes.

“Ons doel is het neerzetten van een nieuw soort vakantiepark. Geen standaard vakantieoord met allemaal dezelfde huisjes, maar kwalitatief hoogstaande woningen in verschillende klassieke stijlen. Resort Maastricht wordt in verschillende fases gerealiseerd en moet feitelijk een op zichzelf staand dorp worden dat van alle faciliteiten is voorzien: een winkelplein met terrassen, een café, een food court, een supermarkt en een kids-hoek. Zo krijgt het resort in de volgende bouwfase een opvallende entree: een appartementenhotel met op de bovenste etage een panoramarestaurant dat uitkijkt over de stad en de omringende landen”, aldus Roel de Boer, directeur van vakantieparkenontwikkelaar Dormio.

De recreatiewoningen zijn te huur vanaf 4 juli.
Huurprijzen: van 108 tot 347 euro (laagseizoen) en van 177 tot 569 euro (hoogseizoen). Prijzen zijn per nacht per huis.
Vertrek en aankomst iedere dag van de week. Resort Maastricht werkt als enige vakantiepark in Nederland volgens de standaarden van Green Key, een internationaal duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de toerismebranche.
De huizen zijn voorzien van de nieuwste technieken zoals slimme thermostaten en elektrische sloten.

Meer informatie en boeken op www.resortmaastricht.nl

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.