Bedrijfsnieuws

Nieuwe Natuurkampeerterreinen in 2016

Geplaatst op: 9 februari 2016

Dit jaar zijn er twee nieuwe Natuurkampeerterreinen bij gekomen in Nederland: De Klashorst in Diffelen en De Hoogte in Eesveen. Beide terreinen liggen in Overijssel. Ook zijn er twee locaties gestopt als Natuurkampeerterrein: De Kemphaan in Almere en De Boschplaatse in Blijham (Groningen). In totaal zijn er dit jaar 132 Natuurkampeerterreinen waar kampeerders kunnen kamperen midden in de natuur.

De erkenning en de kwaliteitscontrole van de Natuurkampeerterreinen wordt verzorgd door Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. Deze stichting promoot groene overnachtingsaccommodatie in Nederland en vlak over de grenzen. Hieronder vallen ook het netwerk van Trekkershutten en GroepsNatuurkampeerterreinen.

Het Groene Boekje 2016, met een overzicht van alle Natuurkampeerterreinen, is begin dit jaar verschenen. De gids komt jaarlijks uit en bevat de Natuurkampeerkaart die nodig is om de kunnen kamperen op de terreinen. Het Groene Boekje is te koop op alle Natuurkampeerterreinen, bij Bever, diverse (reis)boekhandels en via www.natuurkampeerterreinen.nl.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.