Bedrijfsnieuws

Nieuw speelconcept Spiel-Bau Nederland: Spider Stones

Geplaatst op: 16 november 2015

Spiel-Bau Nederland bv introduceert in collegiale samenwerking met de Beijer bouwgrondstoffen bv het vernieuwende speelconcept Spider Stones.

Spider Stones zijn granieten zwerfkeien, een natuurproduct, en worden middels speelbruggen met elkaar verbonden. Zwerfkeien worden doorgaans als standalone-object geplaatst en gebruikt als zitsteen en verfraaiing van de buitenruimte. Er zit echter nog zoveel meer in zwerfkeien.
Spiel-Bau heeft nu 6 nieuwe verbindende speelfuncties bedacht en door deze koppeling met de zwerfkeien ontstaat een prachtig spelparcours.

Spider Stones passen uitstekend in natuurlijke speelomgevingen, bespeelbare wadi’s en traditioneel ingerichte speelruimten. Hoogteverschillen kunnen goed overbrugd worden. Spider Stones worden geleverd in diameters van 60 tot 180 cm en alle bruggen zijn leverbaar in lengtes van 2 en 3 meter.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.