Bedrijfsnieuws

Nieuw bij Oad: winterzonvakanties

Geplaatst op: 31 juli 2018

Enter 24 juli 2018 – Oad breidt haar portfolio uit. Vanaf komende winter zijn de winterzonvakanties nieuw in het programma. Ideale vakanties voor degene die wil genieten van de zon in de winter. Uniek is dat er altijd twee excursies bij de prijs zijn inbegrepen.

Om de Nederlandse winter te ontvluchten biedt Oad haar klanten vanaf komende winter 8- 15- en 22-daagse reizen aan naar zonnige oorden in Portugal, Spanje en Cyprus. Heerlijk voor degene die vast willen houden aan de huidige zomerse temperaturen.

Arjan Koster, directeur Oad: “Zowel van onze klanten als vanuit de retail kregen we regelmatig vragen over winterzonvakanties. Om aan deze vraag te voldoen hebben wij een aantal mooie reizen samengesteld inclusief vlieg- of busreis, transfer en hotel met ontbijt en diner. Bovendien zijn er standaard twee excursies zijn inbegrepen in het arrangement.”

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.