Bedrijfsnieuws

Maak kans op hotelovernachting Göteborg en 2 EAS tickets

Geplaatst op: 10 september 2015

Ontmoet Active Constructions op Euro Attractions Show (EAS) 2015. Active Constructions zal ook dit jaar weer deelnemen aan EAS, het standnummer is A028. Zij willen jou graag ontmoeten!

 Maak kans op een ontmoeting met Active Constructions op EAS 2015:
like Active Constructions op facebook https://www.facebook.com/activeconstructionsbv en maak je kans op 2 tickets voor de beurs en een hotelovernachting op 6 oktober en ontmoet Active Constructions op Euro Attractions Show.

Het hotel waar je overnacht is niet het minste hotel, maar in het Elite Park Avenue Hotel.Dit hotel is zeer gunstig gelegen, dichtbij Svenska Mässan, waar de EAS 2015 wordt gehouden. (Voor meer informatie: https://www.elite.se/en/hotell/goteborg/park-avenue-hotel)

EAS 2015
De EAS 2015 vindt plaats van 6 – 8 oktober 2015 in Göteborg, Zweden. Kom naar de meest toonaangevende beurs voor Internationale Attractie Professionals.

Loop binnen in de inspirerende wereld van exposanten, seminars en netwerkevenementen en dat alles binnen bereik van attractiepark – Liseberg. Bezoekers hebben tevens toegang tot het Liseberg om dit park te beleven en om ook hier elkaar te kunnen ontmoeten.

 EAS 2015 is de bestemming voor de leisure en attractie-industrie; voor ondernemers, leveranciers, fabrikanten, investeerder, ontwikkelaars en iedereen die geïnteresseerd is in deze bedrijfstak.

Meer dan 9.000 professionals zullen op deze beurs aanwezig zijn, waaronder:
·         Amusements- themaparken
·         Waterparken & Resorts
·         Family Entertainment Centra
·         Dierentuinen & Aquariums
·         Museums & Kenniscentra
·         Attracties
·         Hotels & Resorts
·         Casino’s
·         Concessiehouders
·         Historische / Toeristische Attracties
·         Karting
·         en meer!

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.