Algemeen

Inzicht in eigen prestaties met de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie

Geplaatst op: 16 september 2019

Weet u hoe u presteert ten opzichte van gelijkwaardige recreatiebedrijven? En heeft u inzicht in het boekingspatroon van uw gast zodat u uw marketing hierop kunt afstemmen? Met de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie heeft u inzicht in uw eigen prestaties ten opzichte van vorig jaar én van de markt op het gebied van omzet, bezettingsgraad en gemiddelde prijs per nacht. Met behulp van de Benchmark kunt u zien of uw recreatiebedrijf echt goed presteert en stelt u in staat de behaalde resultaten in het juiste perspectief te plaatsen. Door deze inzichten kunt u betere en onderbouwde beslissingen nemen.

Benchmark Update

Wij schrijven regelmatig blogs over de trends die we zien in de recreatiemarkt, op basis van de gegevens uit de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie. Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden over deze trendinformatie? Meld u dan aan voor de Benchmark Update en ontvang nieuwe updates automatisch in uw inbox!

Kijk voor meer info over de Benchmark en inschrijving voor de update op www.stratechbenchmark.nl.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.