Bedrijfsnieuws

Ieder kind heeft recht op een flitsende speeltuin!

Geplaatst op: 23 november 2019

eXterum Speelconcepten is een creatief, deskundig en fris bedrijf met een vernieuwende kijk op het eeuwen oude spelen. Elke dag staat de speelbeleving van kinderen in de openbare ruimte bij ons centraal.

U kunt bij eXterum Speelconcepten terecht voor advies, ontwerp, fabricage, levering, installatie, thematisering, totaalinrichting en zelfs inspecties en onderhoud van uw speeltoestellen en speelomgeving.

Alles over speeltoestellen en speelomgeving

Wij bieden u een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige, robuuste en degelijke speeltoestellen, sporttoestellen en straatmeubilair van o.a. Ziegler Spielplatz en Husson International. Tevens bieden we de mogelijkheid om, op basis van uw wensen, een maatwerk speeltoestel of een gethematiseerde speelbeleving op maat te ontwerpen en te realiseren.

Maatwerk speeltoestellen

Uniek bij eXterum Speelconcepten is dat dit in bijna in elk materiaal soort mogelijk is. Bijvoorbeeld een maatwerk speeltoestel in Staal, Robinia, hout of kunststof. Niets is voor eXterum Speelconcepten onmogelijk?

Nieuwgierig? We bespreken graag de mogelijkheden met u! 

Neem contact met ons op 0182-71 29 50 of [email protected]

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.