Productnieuws

Eenvoudig steile hellingen maaien met de radiografisch bestuurbare X-Rot

Geplaatst op: 29 april 2019

Radiografisch bestuurbare grasmaaier X-Rot van het Italiaanse merk Barbieri

De radiografisch bestuurbare grasmaaier X-Rot van het Italiaanse merk Barbieri is nu ook verkrijgbaar in Nederland. De X-Rot is op afstand bestuurbaar, wat de machine ideaal maakt voor het maaien van steile hellingen, slootkanten, onder laaghangende struiken en langs drukke doorgaande wegen. Dankzij het lichte gewicht en de sterke grip maait de X-Rot uitstekend op hellingen en oneffen terrein.

Zeer eenvoudig te bedienen op afstand

De X-Rot is uitgerust met een 10 pk motor en mulch-maaidek. De machine is zeer eenvoudig te bedienen en draagt bij aan een veilige werkomgeving omdat de gebruiker niet dicht bij de machine hoeft te staan als deze moeilijk bereikbare plekken maait.

Eerste X-Rot maaier voor Fort bij Vechten

De eerste X-Rot maaier is vorige week door Hoogendoorn uit Houten geleverd bij Fort bij Vechten. De kwaliteit, met name de maaikwaliteit, en de hellingsgraad waren doorslaggevend in het aankoopproces. Tevens is de prijs zeer concurrerend in vergelijking met andere radiografisch bestuurde hellingmaaimachines.

Meer informatie over de X-Rot op afstand bestuurbare grasmaaier

Voor meer informatie over de machine of een lokale dealer kunt u contact opnemen met de importeur Lozeman Import.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.