Bedrijfsnieuws

HAGS nu leverbaar via vrienDD

Geplaatst op: 27 augustus 2016

Al meer dan 30 jaar worden er HAGS speeltoestellen in Nederland geplaatst en op gespeeld door meerdere generaties achter elkaar en hier zijn we trots op. vrienDD is de enige geautoriseerde dealer/partner van HAGS en Playpower producten/diensten in Nederland. Wij willen u er graag op attenderen dat u voor alle onderdelen leveringen (buiten eventueel nieuw in te richten speelplekken want dat doen we natuurlijk ook graag) snel en adequaat geholpen wordt.

Wie is vrienDD;

vrienDD is een jong, fris, creatief maar bovenal leuk bedrijf. Met passie en volle overgave willen wij u helpen met de totaaloplossing voor uw buitenruimte. We hebben meer dan 20 jaar ervaring binnen de branche. Wij zijn uw vrienDD waar u terecht kan voor al uw vragen met betrekking tot uw buitenruimte mbt speeltoestellen, sport toestellen, straatmeubilair, fietsparkeer oplossingen, maatwerk, ondergronden, groenvoorziening, inspectie en onderhoud & beheer. Ons doel is altijd uw buitenruimte uitdagend te maken en te houden; uw buitenruimte is immers onze passie.

Onze jarenlange ervaring in het verkopen van het Zweedse speeltoestellen merk HAGS geeft u als klant van vrienDD de flexibiliteit en mogelijkheden die het wil. HAGS inspireert alle leeftijden en is wereldwijd 1 van de grootste producenten van speeltoestellen, sporttoestellen, straatmeubilair, fiets parkeren en overkappingen. HAGS is onderdeel van het Amerikaanse Playpower Inc. HAGS heeft daarmee toegang tot 1 van de grootste speeltoestellen en recreatieve assortimenten ter wereld. HAGS is in 1948 opgericht en is sindsdien nog steeds gevestigd in Aneby te Zweden. De overige merken binnen Playpower (Miracle recreatie, Little Tikes, Shade structures en Softplay) zullen wij vanuit Engeland en Amerika importeren voor de Nederlandse markt. Naast HAGS/Playpower werken we met verschillende partners en leveranciers in binnen- en buitenland samen; Norleg (Denemarken), Hopla Holland, X-Move, HomeGrass en Hoven Landscaping. Norleg is een organisatie die alles met Robinia hout kan ontwerpen en produceren. De organisatie is gevestigd in Denemarken en is een echt familie bedrijf. Zij hebben een standaard assortiment en kunnen door de kennis en ervaring ook elke maatwerk aanvraag aan. Hoven Landscaping is een Nederlandse organisatie die veel disciplines in huis heeft. Hoven Landscaping zal vrienDD bijstaan in grote maatwerkprojecten, natuurlijk spelen, montage, ontwerp, onderhoud, inspectie maar bovenal als echte partner om onze klanten te helpen bij hun buitenruimte. De combinatie van deze partners maakt vrienDD uniek voor u als klant. Met X-Move kunnen we elke Urban Sport aanbieden zoals skate, free run parkour, klim rotsen en calisthenics. We worden graag uitgedaagd om u te helpen bij de inrichting van uw buitenruimte.

Wij garanderen dat u binnen 48 uur de offerte voor het onderdeel in uw bezit heeft en dat we binnen 2 weken vrijwel alle onderdelen geleverd en indien nodig vervangen hebben op locatie. Wilt u snel geholpen worden dan kunt u een mail sturen (met een foto van het gevraagde onderdeel) naar [email protected] en wij pakken het direct op.

 

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.