BedrijfsnieuwsProductnieuwsVerblijfsrecreatie

De Glamping trend van 2020: Tiny Houses.

Geplaatst op: 15 november 2019

Bij Berkenhoeve Recreatie in Kamerik is onlangs de eerste Tiny House geplaatst afkomstig van TinyHouseGroeneHart.nl. Met de plaatsing van het Tiny House maakt de Berkenhoeve zich klaar voor de toekomst. Er wordt zeer positief gereageerd op het kleine huisje en de eerste reserveringen zijn al een feit.

Tiny Houses

Het fenomeen Tiny Houses is in Amerika ontstaan door de vraag van duurzaam en betaalbaar wonen. Ook in Nederland zijn er telkens meer mensen die permanent in een Tiny House wonen. De Tiny Houses filosofie staat voor minder huis maar meer leven.

Dé Glamping trend van 2020
Tiny Houses bieden hebben ook voor recreatieondernemers een aantal interessante voordelen ter vergelijking met traditionele (glamping) accommodaties. Te noemen:

  • Hoge amusementswaarde: de moderne recreant is op zoek naar een unieke ervaring die hij of zij deelt via social-media. Een verblijf in een Tiny House is zo’n unieke ervaring.
  • Het gehele jaar te verhuren: een Tiny House is in tegenstelling tot bijvoorbeeld (Safari)tenten comfortabel tijdens koude winters.
  • Mobiel: Door de wielen kan een Tiny House geplaatst worden op tijdelijke seizoensplekken en zijn ze een stijlvol alternatief voor stacaravans.
  • Duurzaam: Tiny Houses kunnen volledig zelfvoorzienend worden uitgevoerd en versterkt daarmee uw duurzame bedrijfsvoering.
  • Hoge Return-on-investment: TinyHouseGroeneHart.nl levert al verhuurklare Tiny Houses vanaf €34.000,- ex. btw. Vergeleken met bestaande glamping accommodaties hebben Tiny houses een langere levensduur en zorgen ze voor aantrekkelijke opbrengsten.

Meer informatie
Meer weten over Tiny Houses en de mogelijkheden? Bekijk de website www.tinyhousegroenehart.nl en neem contact op voor een vrijblijvende bezichtiging.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.