Uit Recreatief Totaal

Glamping accommodaties aanbieden aan de juiste doelgroep

Geplaatst op: 13 januari 2021

Het vinden van de juiste gasten voor een Glamping accommodatie kan soms  lastig zijn. Vooral voor nieuwe Glamping aanbieders en campings. Een vaste basis van klanten kan je dan aardig op weg helpen. Bij Glamping4all wordt er gewerkt met een vast klantenbestand dat specifiek opzoek is naar een Glamping accommodatie. 

De vakantieganger boekt steeds vaker een vakantie in de natuur, een weekend of midweek dicht bij huis en zoeken daarbij een aanbieder die, helemaal in deze tijd, begripvol en behulpzaam is en duidelijke communicatie biedt. 

De kracht van Glamping4all is de kleinschaligheid en persoonlijkheid. Het is voor hen dan ook een bewuste keuze om alleen bestemmingen binnen Europa in het aanbod op te nemen. Op deze manier kunnen zij hun partners en de gasten constante kwaliteit garanderen. We gingen in gesprek met Monique de Vos tot Nederveen Cappel, eigenaar van Glamping4all, over de geschiedenis en de toekomst van het bedrijf. “Na veel ervaring in de recreatiesector ben ik als ZZP’er voor (toen nog) Luxetenten de Franse markt gaan bewerken. Dat doe ik nog steeds, na de naamswijziging van Luxetenten nu dus voor YALA. Tijdens de verkoopgesprekken kwam vaak de vraag of we een goede partij wisten voor de marketing en verhuur van de accommodaties. Eind 2014 is Glamping4all geboren”, vertelt Monique. 

Kwaliteit leveren

“Glamping is een ruim begrip, zeker nu het steeds populairder wordt. Met Glamping4all doen we geen concessie aan kwaliteit en bieden alleen de beste kwaliteit accommodaties aan. En ook altijd met eigen badkamer, anders is het wat ons betreft geen Glamping. Bij andere partijen is het programma vaak gemixt met meerdere aanbieders van een verschillend kwaliteitsniveau. Voor een gast is het niet altijd doorzichtig wat de kwaliteit is van de accommodatie die je boekt en dat voorkomen wij door een constante kwaliteit te garanderen”, geeft Monique aan. 

Review gast: “Ontzettend fijne locatie, zeer compleet, prachtig gelegen en overtrof onze verwachting. Daarnaast zeer fijne en eerlijke communicatie met Glamping4all ten tijde van Corona crisis”

Vakanties in Nederland

Het afgelopen jaar was ook voor Glamping4all uitdagend. Vanwege de bestemmingen in Frankrijk, Italie, Kroatie, Spanje en Nederland moesten de verschillende maatregelen omtrent COVID-19 goed worden gecommuniceerd. “We hebben afgelopen jaar extra aanbod in Nederland opgenomen, om de klanten meer mogelijkheid te bieden om in Nederland op vakantie te gaan. Het Nederlandse aanbod willen we nu definitief verruimen en we zijn in gesprek met Nederlandse partners. Campings kunnen ons natuurlijk ook benaderen als ze interesse hebben. We bouwen graag aan een langdurige, persoonlijke relatie en staan open voor creatieve manieren van samenwerking”, zegt Monique.

Doelen voor het komende jaar

“Achter de schermen zijn we bezig een efficiëntieslag te maken door systemen te koppelen en de website te vertalen. De Duitse site draait sinds augustus dit jaar en als dit goed loopt, gaan we bezig met een Engelse vertaling. Door vakantiespreiding kunnen we dan een betere laagseizoen bezetting bieden aan onze partners. We groeien elk jaar gestaag door, maar groei op zich is geen doelstelling. Tevreden partners en gasten wel!”   

Glamping4all
Glamping4all is één van de eerste
‘superspecialisten’. Glamping is bij ons echt Glamping: luxe tentaccommodaties (safaritenten, lodges, etc.) van kwaliteitsmerk YALA luxury canvas lodges en altijd met eigen badkamer. De accommodaties worden heel specifiek toegespitst op de wensen van onze klanten. De lijntjes van eindklant via camping en touroperator naar producent hebben we zo in één hand. Daarom kunnen we kwaliteit en de nieuwste innovaties op Glamping gebied garanderen. Boek zelf eens een Glamping4all vakantie en ervaar wat Glamping met je kan doen. Als gast ervaar je het beste wat je je klanten kunt bieden. Natuurlijk praten we graag verder over een mogelijke samenwerking. Meer informatie:
www.glamping4all.com 
Glamping4all BV, Gildenveld 26L, Zeewolde, tel: 0527- 212020,
[email protected]

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.