Productnieuws

Gianni Ferrari presenteert elektrische frontmaaier voor professioneel gebruik

Geplaatst op: 21 november 2019

Grasmaaierfabrikant Gianni Ferrari heeft recent een 100% elektrische maaier aan haar assortiment toegevoegd: de GSR+ Electric. De geluidshinder is gedaald tot onder 50 dB en u heeft geen last meer van schadelijke uitstoot.

Stille grasmaaier

Hierdoor is de maaier ook in te zetten wanneer rust gewenst is, bijvoorbeeld ’s ochtends vroeg of op campings en bij zorginstellingen. De GSR+ Electric heeft 8 lithium-ion batterijen met een vermogen van 10,2 kW, wat staat gelijk staat aan 20 pk bij varianten met een verbrandingsmotor. Met een volle batterij kan circa 6 tot 8 uur gemaaid worden. 

Professionele elektrische grasmaaier

De combinatie van kracht, lange batterijduur en de stille werking maakt deze machine ideaal voor de professional die elektrisch wil maaien.  De GSR+ Electric heeft een frontaal maaidek van 112 cm zodat u uitstekend zicht heeft op het werk en eenvoudig moeilijk bereikbare plekken kunt maaien. Met een hendel is het maaidek elektrisch omhoog te kantelen tot een hoek van 75° voor onderhoud en reiniging.

Elektrische frontmaaier kopen

Voor meer informatie en dealers in de buurt kunt u contact opnemen met de importeur Lozeman Import in Elst. 

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.