Eventnieuws

FSB 2021: Internationale vakbeurs voor publieke recreatieruimtes, sport- en bewegingsmateriaal

Geplaatst op: 23 juli 2021

FSB brengt de industrie in beweging: ’s werelds grootste beurs op het gebied van leefomgevingen is de hotspot van de indeling van publieke ruimtes, sport en vrijetijdsbesteding. Op de FSB komen alle internationale spelers samen op het gebied van van architectuur, openbare ruimtes, sport en sportclubs.

Hier worden trends gezet voor het ontwerp van stedelijke woonruimtes die voldoen aan toekomstige eisen op het gebied van energie-efficiëntie en toegankelijkheid. De drie themagebieden openbare ruimte/speeltoestellen, sportfaciliteiten en bewegen zijn elk gehuisvest in een eigen ruimte die voor alle deelnemers een duidelijke structuur geeft.

Aanwezigheid op de FSB in Keulen is een must voor beslissers van gemeenten en verenigingen, internationale kopers, investeerders, planbureaus, architecten en exploitanten van stadions, evenementenlocaties en arena’s. Op de FSB kan men de belangrijkste trends zien en de beste innovaties ontdekken. Daarnaast kunnen ideeën worden uitgewisseld met branchepartners en kunnen oplossingen worden gevonden voor huidige projecten.

Sinds 1969 is de FSB het belangrijkste aanspreekpunt voor de branche: de trends en ontwikkelingen in de markt worden hier keer op keer omgezet in succesvolle beursconcepten en workshops.

De beurs vindt plaats van dinsdag 26 t/m vrijdag 29 oktober 2021 in de Koelnmesse te Keulen (Duitsland).

Meer informatie en tickets: https://www.fsb-cologne.de

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.