Productnieuws

Frisse lucht en geen klapperend raam of deur? Dat is de kracht van STOPPY ®

Geplaatst op: 25 mei 2018

Stoppy ® zorgt voor luchtverversing in huis of kantoor

Stoppy ® zorgt voor luchtverversing in huis of kantoor, waarbij deur of raam op een kier gezet wordt. Zo vast, dat de wind geen speelbal kan maken van raam of deur. En hierdoor wordt tegelijkertijd ook de luchtvochtigheid binnen weer naar een gunstig leefklimaat gebracht. En dat allemaal met de design gadget Stoppy® voor maar €5,95.

Deur- en raamstopper Stoppy® fixeert ieder raam en iedere deur. Handig voor luchtverversing, maar ook als je een vrije doorloop wilt hebben in verband met gasten, huisdieren of verhuizing. Of simpelweg omdat je elkaar wilt horen in huis. Stoppy® heeft de vorm van een komma, past in je hand en als Yin en Yang in een andere Stoppy®. Verkrijgbaar in maar liefst dertien kleuren, van naturel tot vrolijk en fris.

Het blokkeren van raam en deur kan met de deurstopper Stoppy® op veel verschillende manieren. Op de grond, bij de scharnieren of in de sponning. Stoppy® past altijd en overal, zowel bij draai- of tuimelramen met kunststof, aluminium of houten kozijnen en kan gebruikt worden bij elk type ondergrond, zoals tegels, linoleum, vloerbedekking, parket, natuursteen, laminaat of pvc. Stoppy ® is gemaakt van duurzaam materiaal en is weerbestendig.

Verbeter de luchtkwaliteit met Stoppy ®

Mens, huisdier en plant produceren dagelijks tientallen liters vocht. Zelfs bij regen is de luchtvochtigheid buiten lager dan in huis of kantoor. Daarom is een dagelijkse goede ventilatie noodzakelijk. Iedere dag een paar uur en zeker op piekmomenten als het gaat om koken, douchen, dweilen of was drogen. Houdt daarom ramen of deuren open met Stoppy®. Zo ontstaat een goede ventilatie en dus een betere luchtkwaliteit. Dat komt onze gezondheid ten goede.

Stoppy deur en raamstopper gebruik

Hoe wordt Stoppy ® gebruikt

Voor een zo groot mogelijke opening plaatst u Stoppy® in de deur- of raamsponning. Wilt u maar een kier, plaats dan de Stoppy® op de vloer of vensterbank.

Slim en duurzaam design Stoppy® is één van de merken van RIOV. Leverancier van mooi vormgegeven producten die een handige oplossing bieden in het dagelijkse leven. Uitgangspunt is slim en duurzaam design voor praktische en duurzame hulpmiddelen. Daarom past het ontwerp Stoppy® van designer Frank Mayer in het assortiment van RIOV. Op deze site is ook een demonstratievideo te vinden over het gebruik van de Stoppy®.

Details Stoppy®
Gepatenteerd design
Afmeting: 10 x 8 x 2 cm
Gewicht: 42 gram
Stoppy® overbrugt een opening tot 9 cm
Materiaal: Thermoplastisch Elastomeer- tpe/pp, onschadelijk materiaal

Meer informatie en online webwinkel:
https://riov.nl/stoppy/

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.