Bedrijfsnieuws

Frans en Engels Kastanje hekwerk komt uit Harderwijk

Geplaatst op: 28 februari 2020

WTC Kastanjehout produceert sinds 2014 Frans en Engels Kastanje Hekwerk op haar houtwerf in Harderwijk. 

Als eerste producent van het schapenhekwerk in Nederland hebben wij een eigen productielijn ontwerpen en gebouwd, bestaande uit een kloof-, punt- en vlechtmachine. 

Als eerste pionier vertrokken wij naar Italië om kastanje palen in te kopen voor ons hekwerk.  In Italië groeit A+ kwaliteit kastanjehout, duurzaam en kaarsrecht hout. De kastanje bomen worden net boven de grond gekapt en groeien na 10 tot 15 jaar weer aan. 

De kastanje palen zijn met en zonder PEFC keurmerk leverbaar. Daarnaast bestaat ons assortiment o.a. uit Kastanje Vlechtschermen, Post & Rail, Tornado gaas en Handgemaakte Poorten.

Een eigen productielijn levert u als klant veel voordelen op, zoals kortere levertijden en scherpe prijzen van onze producten. Eigen transport betekent snelle levering aan huis/bedrijf, de komende 3 maanden zonder bezorgkosten* 

Neem gerust eens een kijkje op www.wtckastanjehout.nl of bel naar 0341-355995.

*vraag naar de actievoorwaarden

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.