Eventnieuws

EXTRA EDITIE – De Groene Stad

Geplaatst op: 11 september 2018

Begin 2018 gingen Vakbeurs Openbare Ruimte en NL Greenlabel een bijzonder partnership aan. Met deze krachtenbundeling verwachten beide partijen een belangrijke bijdrage te kunnen leveren om de openbare ruimte in snel tempo zo duurzaam mogelijk te maken.

Tijdens de beurs wordt in Hal 2 een apart gedeelte ingericht door NL Greenlabel met als overkoepelend thema ‘De Groene Stad’. U krijgt hier echt het gevoel dat u in een ‘groene wereld’ stapt. Er zijn veel planten en andere producten te vinden die u in een duurzame leefomgeving kunt tegenkomen.

In De Groene Stad staan niet alleen stands, ook wordt er een kennisplein ingericht en is er een collegezaal waar u inspirerende lezingen kunt volgen. Daarnaast is er een expositieruimte te vinden, waar duurzaam gelabelde producten en materialen te zien zijn.

Registreer voor gratis toegang

U kunt zich hier registreren voor een gratis bezoek aan Vakbeurs Openbare Ruimte op 26-27 september in Jaarbeurs Utrecht. Met uw toegangsbewijs kunt u op beide dagen de beursvloer op.

Registreer voor gratis toegang

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.